Бляскавият стил на златната двойка на Холивуд

1
168
Добави коментар
svetla58
svetla58

Брадли Купър и Ирина Шейк са една от най-горещите холивудски двойки, но също така са и една от най-рядко срещаните. Именно затова папараците се надпреварват да заснемат двойката (тройката) някъде навън. На семейна разходка, на вечерно излизане, на плажа, докато гледат тенис или на червения килим – където и да бъдат забелязани, двамата са истинско явление и предизвикват фурор.

С всяко излизане фантастичният актьор Брадли Купър и умопомрачителната му половинка Ирина Шейк, предефинират date-night стила. Неприлично красиви, и двамата могат да се похвалят с безупречни тела, изваяни черти на лицето, бляскави усмивки, диамантени очи и изискан и деликатен стил на обличане. Дори и в спортните си моменти, дуото е синхронизирано и изглежда чудесно.

След последните появи на двамата на червения килим, заради небивалия успех на филма „A star is born”, където Брадли участва в главна мъжа рокля, пее и режисира, медийното внимание се концентрира основно върху тези двамата. И това е разбираемо, имайки предвид, че те и без това рядко се показват навън.

Преди сезона на наградите за 2019-та супермоделът и режисьорът бяха известни с това, че са една от най-private двойките в Холивуд.
Освен, че от време на време до нас достига някоя и друга снимка на дъщеричката им Леа (Lea De Seine Shayk Cooper), дори нямаше и да разберем, че лъскавото дуо е станало трио – опитайте се да намерите снимка на Ирина, докато е бременна, освен онази от шоуто на Victoria’s secret, когато всъщност стана ясно, че ангелката очаква бебе.

Иначе има един-два кадъра, на които едва се забелязва, че манекенката е с наедряло коремче.

Те наистина успяват да укрият личния си живот, затова е истинско удоволствие да попаднем на техен момент от ежедневието им. А що се отнася до публичните им изяви – те са малко и в повечето случаи кадрите са откраднати от тях, а не дадени доброволно.

Въпреки това, още на Golden Globes 2019, Купър и Шейк доказаха, че са една от най-модерните и изискани звездни двойки. Купър не е „явление” в изискан смокинг, защото в такъв аутфит той изглежда като Бог на червеня килим, а неговата половинка обикновено обира овациите, където и да се появи, в тоалети с етикета Atelier Versace, Chanel и Burberry. Личи си, че цяла армия стилисти стои зад бляскавите им фасади на още по-бляскави събития и успя да извоюва на тандема златен медал за най-cool и sophisticated двойка. И това не е толкова изненадващо, тъй като статусът на Ирина на супермодел дава логичното пояснение на това, че тя може да се похвали с елегантния си моден вкус. Докато Купър винаги се е славел с топ дизайните на дрехите си и безпогрешното им съчетание.

Така че, ако имате нужда от няколко техники за обличане, но не с риска да заприличате на техни двойници, можете да разгледате какво сме избрали от стила им и да си изберете няколко визии, които да приложите към вашия гардероб, както като двойка, така и поотделно.

За появявания на червения килим, Брадли и Ирина се спират на няколко определени цветови схеми в най-чистите нюанси – бяло, черно и златно/сребърно. В различни форми и дизайни, тези три цвята с определени акценти за модна формалност, преобладават на кадифената пътека. Въпреки че роклите на Ирина често са пищно украсени и с много декоративни компоненти, цялостният й вид винаги не минава естетичната граница на изтънчената елегантност. Съвет за двойки – заложете на строг бял костюм и златиста рокля.

 

Червеното пък, само по себе си, си остава отличителен трендмарк на Ирина, както за ежедневни ивенти, така и за вечерни появи. На The National Board Of Review Annual Awards Gala вечерта двойката ни показа едно отлично сдвояване, залагайки безпрецедентно на карето и доказвайки ни, че и двете страни могат да носят сходно структурирани елементи, без да рискуват да изглеждат неуместно идентични. Разкошът определено идва от изисканото червено Versace на Ирина, миксирано с така модерния сега тренд на баретата. (първата снимка)
Няма по-добра комбинация от една основна бяла риза до чувствена червена коприна. (втората снимка).

Редактор: Марина Делева