Атаката на цветните сватбени рокли

1
155
Добави коментар
svetla58
svetla58

Say yes to the colourful dress…

Току-що напъпилите булки може и да се объркат в избора си на сватбена рокля, но ние ще ви издадем една малка тайна – заложете на цвета и няма да сгрешите.
Днешната булка уверено превръща конвенционалната сватбена рокля в истинско изявление на стила. Тази пролет всичко се завърта около меките и нежни нюанси на руж, тийл и лавандула; играта с тъкани и силуети.

Когато става въпрос за съвременни булки, правилата са: няма правила. Все по-модерни двойки избират да избягват остарелите сватбени традиции в полза на техните собствените убеждения и „нови” традиции – и булчинските рокли не са изключение.

Готините, уверени и дръзки булки винаги са марширували под звука на своя собствен ритъм и сега със социалните медии, показващи тези тенденционни решения, повече булки имат увереността да мечтаят за необичайни булчински рокли. Дали това е различен цвят, интересна материя или напълно уникален силует – всичко върви напред и всичко се променя и именно в това се състои красотата на изменящите се традиции.

За такова значимо събитие, винаги е невероятно да имате възможността и вътрешната нагласа да бъдете отворени и креативни, колкото си пожелаете, за да сте сигурни, че големият ден ще бъде това, за което винаги сте мечтали.

Повечето булчински дизайнери казват, че вече за голяма част от младоженките бялата булчинска рокля просто не е за тях. Палитрата при сватбените изделия стига до цветовете шампанско, пудра, синьо, че дори и цикламено – за по-епичните булки.

Като един от най-популярните цветове обаче си остава слоновата кост. Затова сме спокойни, че традиционното девствено, непорочно бяло ще си остане на мястото и никъде няма да ходи. Затова бъдете булката, която искате да бъдете, та дори и това да значи да шашнете гостите си в гарваново черно – така да бъде! Значи точно това трябва да направите!

За много хора традиционната бяла рокля е еднократно облекло, затова изборът на цветна сватбена рокля е по-практичен, защото можете да я носите отново и отново по различни поводи.

Носенето на цвят изглежда много модерно, излъчва индивидуалност и наистина се откроява на снимките, добавяйки отличителност и самобитност на сватбата.

Разбира се, булките, които традиционно носят бялото, като символ на чистота и невинност, създадоха тази традиция и не й измениха откакто кралица Виктория облече рокля от дантела в слонова кост през 1840 г. До тогава и червените рокли са били избирани за сватбените церемонии.

Когато става въпрос за булки, никой не поглежда назад. Очертава се „бялото/светлото” бъдеще на булката да се оцвети в оранж, червено, розово, синьо и цялата цветова палитра.

Редактор: Мариан Делева