Упражнения по стил с модната диктаторка Галена

1
143
Добави коментар
svetla58
svetla58

Приглушена светлина. Пушек, пронизван от лазерите, преплитащи цветните си шпаги в цялата зала. А тя е претъпкана. Музиката – спряна, а във въздуха се усеща напрежение, което може да бъде разрязано с нож. Публиката тръпне в очакване. И тогава излиза тя. Забива 15-сантиметровите си токчета в сцената и извива мощен глас до небесата. Хората са повдигнали вежди до тавана и гледат в захлас поредната шеметна визия на… Галена, дами и господа. Най-стилната, модерна и екстравагантна дама на българския поп-фолк. Истински моден диктатор! Жената, покрита с етикети. Едни, които си е лепнала сама. Други, които са й “лепнати” от дизайнери от целия свят. И трети, които са й залепили хората.

ТЯ обаче е борба – какъвто и надпис да й сложите, няма да я загрози. Напротив – ще го извеза със златни букви върху следващия си клип и ще направи фурор.

Усетът й за стил може да се забележи не само на публични изяви или сценични прояви, но и в лежерните неделни разходки, шопинг пътуванията и в клиповете – смело и без колебание можем а твърдим, че именно клиповете на Галена са едни от най-оригиналните и интересни сред така баналните ни и познати режисьорски решения от последните 20-25 години насам.

В днешните „Упражнения по стил” ще се опитаме да съберем в няколко определения стила на поп-фолк дивата. Безапелационно тя стои на челната позиция по екстравагантност, но фантастични нейни визии могат да бъдат забелязани на не толкова фантастични места, като летище например.

Сексапилната изпълнителка е една от най-стилните и елегантни жени у нас. Винаги демонстрира безупречна визия. Лейбълите са нейната запазена марка – всичко, което облича Галена, независимо дали е за вечерното парти, сутрешния джогинг или следобедното й кафе, е марково.

Висока класа, която демонстрира в клиповете си, не остава незабелязана от феновете й. Някои от вас ще разберат за какво говорим, веднага щом се сетят за клипа към песента „Много ми отиваш”, където изпълнителката заложи на няколко маркови визи, сред които бе роля на Paco Rabanne за $945. Металическата одежда бе в комбинация с 350-доларова обеца Givency. Обувките в лентата са дело на Giuseppe Zanotti за $955. Така певицата показа отличен вкус, перфектен стайлинг и усещане за стил.

През последните години Галина Вичева Генчева (както е истинското име на Галена) наложи себе си като fashion инфлуенсър, който не само следва, но и носи последните модни тенденции на световните модни къщи.

В гардероба й пируват имена като Dior, Versace, Louis Vuitton, Chanel, Tom Ford, Maison Margiela, Fendi, Karen Millen, Alexandre Vauthier – накратко – всичките велики имена на световната мода. Самата тя пусна личен line-up, съвместно със стилиста си Добромир Киряков.

Неслучайно е избирана за лице на не един и два български бранда. Фотосесиите, които осъществява певицата винаги са съпроводени с небивал успех и шумен фурор. Няма негативно мнение, което да отговаря на истината за нея.

Освен истински професионалист в работата си, Галена е една от най-гласовитите български певици, но златният прашец, който посипва почти съвършения й образ е това, че тя е с еквивалента на топ моделите от световен ранг. Последният проект на изкусителната певица е за уникалната, ултрамодерна и супер cool българска модна марка Beyond, където сластно позира с пищни вечерни тоалети от най-висока класа.

„За мен стилът е всичко!”

Редактор: Марина Делева