Къща с пързалка – стълбище в Япония

6
207
Добави коментар

     1. Една къща – мечта за всяко дете по света – Slide House.

 

   Къщата е проектирана от  японското студио LEVEL Architect. Едно ново продължение от приказките, в което дизайнерите са се постарали да пресъздат в един обикновен на пръв поглед дом. Повече за строителството и архитектурата на тази  необичайна  къща със строителна фирма МД-90 за Вас:

 

Къщата от едната си страна има стандартно стълбище до третия етажа.  До нея успоредно е разположена спирала, по която може  да се спуснеш със специален плъзгач до първия етаж Къщата е разположена върху площ от около 1700 м2 Намира се в покрайнините на Токио Има абсолютно непретенциозен външен вид – наподобява промишлен стил  сграда и по нищо не може да предположиш за нейните „специфични” екстериорни  решения Всички останали стаи в къщата са абсолютно стандартни и обикновени като вид и  предназначение Последният етаж е  огромна стая, която се използва за спалня на семейството. В средата и се намира огромна прозрачна топка с много  играчки за децата.

         Това е една уникална къща – място, където  малки и пораснали деца да усещат радостта от детството. Едно интересно и нестандартно решение за собствениците на тази къща.  Повече  любопитни факти и иновативни решения в архитектурата на къщи  по света, както и за нашите услуги в областта на строителството, на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна  – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…