Комплект против косопад Alfaparf Semi Di Lino Scalp Care Energizing

2
218
Добави коментар
mashbg
mashbg

Комплект шампоан и концентрат против косопад Alfaparf Semi Di Lino Scalp Care Energizing

Серията Semi Di Lino Scalp Care Energizing e предназначена за коси склонни към косопад. Съдържа тристранен енергизиращ комплекс – екстракт от грозде, бял орех и рукола, който помага в борбата с косопада, удължавайки живота на фоликулата на косъма.

 Комплектът включва: 

1. Шампоан за здарава и бляскава коса Semi Di Lino Scalp Care Energizing Shampoo 250ml

 Шампоанът измива нежно, подхранва косъма и стимулира кожната микроциркулация. Подхранва косата от корена. Предпазва от свободните радикали и стимулира обмена на клетките. Укрепва структурата на косъма. Съдържа активна съставка с двойно действие, която уравновесява и ревитализира скалпа. С добавен комплекс за блясък и комплекс за запазване на цвета, които удължават интензитета и блясъка на цвета за по-дълго време.

Формула без сулфати, парабени, парафини, минерални олиа, оцветители и алергени.

Начин на приложение:  Масажирайте нежно на мокра коса и оставете за няколко минути. Изплакнете добре и повторете, ако е необходимо. За по-добър ефект използвайте с ампулите от същата серия.

2. Интензивен концентрат против косопад за по-здрава и по-устойчива коса Energizing Lotion For Hair Loss 12х10 мл.

Енергизиращ интензивен концентрат за слаби коси, склонни към косопад.

Съдържа тристранен енергизиращ комплекс, който спомага в борбата с косопада, удължавайки живота на фоликулата на косъма.Продуктът предпазва от свободните радикали и стимулира обновяването на клетките. Укрепва структурата на косъма. Съдържа активна съставка с двойно действие, която уравновесява и ревитализира скалпа. Съживява фоликулата, стимулира фибрата, като я укрепва и я прави по-силна чрез създаване на ефект горещ лед.

Редовната употреба на продукта стимулира естествения растеж на косата.

Формула без парабени, парафини, минерални олиа, оцветители и алергени.

Начин на приложение:  След измиване с шампоан нанесете съдържанието на една ампула по скалпа и втрийте с лек масаж. Не изплаквайте. Препоръчва се нанасяне 3 пъти седмично в продължение на 6-8 седмици.