Преместване на дома в София

2
165
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Който не се е местил в нов дом той не знае колко  напрегнато може да бъде това начинание, особено в натоварен град като София. Преместването в ново жилище далеч не е лесна работа  и най-добрия начин всичко да мине гладко и спокойно за вас е като наемете професионалисти.  Ние от Хамали Стоянов знаем колко  важно е предварителното планиране на този процес и за това предлагаме безплатен оглед на място особено когато става въпрос за преместване на цяло обзавеждане от апартамент . Знаем, че цената също е важна за вас, така че ако е възможно да ви дадем ориентировъчна или точна цена още по телефона ще го направим.  Можем да ви бъдем полезни със следните услуги свързани с преместването на дома:

Частично и цялостно преместване на дома – от няколко предмета до напълно обзаведено жилище.Разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебели.Опаковане на чупливи предмети в кашони с етикети.Товарене, транспортиране, разтоварване и подреждане на вещите на новото мястоОбикновен транспорт на имущество – превоз на вещи, покъщнина.Преместване на мебели и багаж от София към страната.Извозване на стари и негодни мебели до депо.Безплатно посещение – оглед на място (когато е нужно).Изготвяне на оферта за преместване с крайна цена. В кои случаи се прави оглед на жилището?

Много хора днешно време използват фразата „преместване на дома” при търсене в интернет. Но често се случва, така че реално има няколко предмета – известен брой мебели и багаж за преместване. В подобни случаи огледът на място е излишен и цената за подобен тип частично пренасяне може да се уточни още по телефона.

От друга страна, ако освобождавате жилището си из основи и желаете да се премести цялото обзавеждане в друг апартамент, то тогава огледът е наложителен. Ако имате голямо количество вещи като: мебели, битова техника, дребен багаж (кашони, куфари и чували), покъщнина и други, значи попадате в тази категория. Сами разбирате, че при такова количество вещи за пренасяне е трудно да се определи конкретна цена в рамките на едно обаждане. Особено когато е необходимо разглобяване и опаковане на част от мебелите.

Примерни цени за преместване на дома в София

Цените за преместване на жилище в София са примерни и варират в зависимост от : количеството на вещите, етажа на изнасяне и нанасяне, наличието на асансьор, възможност за паркиране пред входа, разстоянието между адресите (в София или околните села и градове) и допълнителни изисквания по опаковане и де/монтаж на мебели. В  най – общия случай цената зависи от това дали става въпрос за частично или цялостно преместване на дома.  Тоест дали ще се премества цялото обзавеждане или само част от него.

Преместване на едностаен апартамент в София

Преместване на едностаен апартамент в София  – гарсониера или студио на цени от 150 до 300 лева.  Офертата може да включва от двама до четирима хамали, опаковане, де/монтаж на мебели и подходящ транспорт. Внимателно изнасяне на мебелите и багажа от съответния етаж, със/без асансьор, укрепване на предметите в  превозното средство и нанасяне на обзавеждането в новия дом. Разопаковане и обратно сглобяване на мебелите.

Преместване на двустаен апартамент

Преместване на двустаен апартамент в София и близките села и градове на цени от 300 до 600 лева.  Подобен тип преместване на дома може да включва от двама до петима хамали и допълнително превозно средство, разглобяване и опаковане на мебели, пренасяне на дребен багаж. Цената варира в зависимост от обема на работата (сложността на услугата) и точна оферта може да се изготви след посещение и оглед на обекта.

Преместване на тристаен апартамент

Преместване на тристаен апартамент  в София и околностите на цени от 600 до 800 лева. Преместване на дома от такъв мащаб може да включва от четири до шест човека професионални хамали и две превозни средства. Опаковане, разглобяване и обратно сглобяване на мебели, изнасяне на дребен багаж и други. Крайна цена може да се даде само след оглед на място. 

За да можем да ви дадем точна цена за вашето преместване е най-добре да ни се обадите директно по телефона. Само така ще можем да ви зададем точните въпроси и да научим всички подробности свързани с преместването на вашия дом.

Работим спокойно и съвестно. Отнасяме се с внимание както към вещите, така и към нашите клиенти. Разчитайте на нашата коректност и професионализъм! Разполагаме с повече от 10 години опит в преместването на дома.