Експлодиращи Котета

1
178
Добави коментар
rivo
rivo

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва – IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на [email protected].

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката – касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Цялата информация за доставка и плащане.

Важно! Тази българска версия Експлодиращи Котета има различен гръб на картите от  разширенията Imploding Kittens и Streaking Kittens. В някои случаи това може да повлияе върху играта затова ви приканваме да избирате внимателно.

Награди и отличия 2015 Golden Geek Best Party Board Game Nominee Съдържание 56 карти за игра1 кутия1 правила за игра Разширения Imploding Kittens (2016)Streaking Kittens (2018) Правила

Изцяло на Български език могат да бъдат намерени в кутията. Може да намерите правила на Английски език ето тук.

Видео: Как се играе Експлодиращи Котета в 4 минути на Английски Видео: Примерна игра на Експлодиращи котета на Английски Видео: Ревю Експлодиращи Котета на Английски