Намаление на The Witcher игрите в Steam

2
208
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Сега е моментът да попълните колекцията си. 

Ако нямате някоя от игрите, но сте фен на поредицата The Witcher, сега е точният момент да допълните колекцията си. Всички игри са намалени в Steam. 

Намалението вече е в сила и включва също най-новата игра от поредицата – Thronebreaker: The Witcher Tales. Някои от игрите, включително Тhe Witcher 3 са намалени с цели 70 %. Според класацията на PC Gamer за топ 100 PC игри, това е заглавието, което заема челната позиция за миналата година.

The Witcher 2 пък е намалена с 85%, което значи, че може да стане ваша за по-малко от 6 лева… или пък можете да я подарите на някого! 

Разпродажбата приключва на 14 април, така че, ако сте си харесали нещо, сега е времето. Имате и малко време да решите коя игра точно да вземете. 

Ако до сега не сте играли нищо от франчайза, можете да видите тук ревюто ни на THRONEBREAKER, както и тук ревюто ни на THE WITCHER III.

Историята на Thronebreaker The Witcher Tales се развива в света, създаден от Анджей Сапковски, първоизточникът на вещерската сага.

New patch for #Thronebreaker is available for PC, @PlayStation 4 and @Xbox One! In this update, we’ve focused on improving the overall stability, performance and visuals of the game, as well as adding support for Traditional Chinese.Full list of changes: https://t.co/CK5aQOHP4X pic.twitter.com/RPeQrNys9d
— The Witcher (@witchergame) February 18, 2019

Тhe Witcher III е изключително успешна и претендира да бъде най-добрата от поредицата за вещера. Геймплеят не е сложен, както и механиките, историята е приятна и ненатрапчива. 

Ако пък ви е интересно кога ще бъде следващото голямо намаление в Steam, то ще бъде през лятото, което значи след около 75 дни според брояча на whenisthenextsteamsale. Точната дата все още не е потвърдена, затова остава неясна, но пък, както знаете, ще ви държим информирани, когато имаме потвърдена информация.

Другите игри, които в момента са с намаления в Steam, можете да откриете тук.

Ако искате да се потопите в историята на битки и чудовища, да се потопите в огромния и необятен свят на вещера, и разбира се да се срещнете Yennefer of Vengerberg, бързо се запътвайте към Steam!

 

Източници: Steam, PC Gamer