‘Shazam!’ оглави Box Office класациите

2
255
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Кои други филми пожънаха успехи през уикенда?

Един от филмите, които очаквахме в края на миналата седмица, беше лентата на DC – Shazam!.
Въпреки че реакцията ми при обявяването на филма беше нагативна, новите трейлъри ми харесаха и не съм изненадана, че филмът всъщност оглавява класацията както за САЩ, така и в световен мащаб. На международната сцена, приходите от филма до момента са 102 милиона долара от 79 държави. Данните използвани в статията са от boxofficemojo.

Just say the word. #SHAZAM – in theaters April 5. pic.twitter.com/1GJ2HvupyK
— Shazam! Movie (@ShazamMovie) March 4, 2019

Wonderwoman и Aquaman имаха огромен успех и доста се харесаха на публиката, а новият филм продължава серията добри филми на DC. Лентата е до голяма степен комедия, като за мен това е много добро решение. Филмът е лек, приятен, а актьорите предлагат невероятна игра. Освен това, филмът е много семеен и е като глътка свеж въздух сред всички други подобни филми, които са по-сериозни. 

Режисьор е David Sandberg, когото сме виждали като режисьор главно на хорър филми до сега. 

След ‘Shazam!’, който е на върха с $53.4 милиона се нарежда новата екранизация на Pet Sematary с $25 милиона. Много хора определят романа за най-ужасяващото произведение на Стивън Кинг. Какво споделят създателите на филма, както и малко повече за сюжета, можете да намерите тук.

See what critics are calling “one of the best Stephen King movies ever.” Pet Sematary is now playing in theatres. https://t.co/BKz8BdOiZI pic.twitter.com/P31hAb9ZeF
— Pet Sematary (@petsematarymov) April 7, 2019

 Третата позиция е за филма на Тим Бъртън и адаптация на класиката Дъмбо. Според феновете, това е най-добрият филм на режисьора от години насам. С впечатляващия актьорски състав, както и с трогателната история като тази, не бих се изненадала. И понеже всички сме не особено добре настроени към cgi животни, нека само спомена, че повечето от хората, гледали филма, всъщност са намерили Дъмбо за изключително сладък. Приходите на филма за САЩ до момента са 18.2 милиона долара.

This weekend, experience the extraordinary. See the #1 film in the world, in theaters now. #Dumbo pic.twitter.com/3yuzgY42n0
— Dumbo (@Dumbo) April 5, 2019

Гледахте ли вече някой от филмите и какви са впечатленията ви? Споделете в коментарите!