Международната агенция за дигитален маркетинг Перфомалис става партньор на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“

1
133
Добави коментар
teenews.eu
teenews.eu

Двете организации ще създадат нови възможности за реализация в технологичния сегмент на студенти по Английска филология, Приложна лингвистика, Журналистика и други хуманитарни специалности

 

Маркетинговата компания Перфомалис е новият партньор на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Сътрудничеството цели да скъси дистанцията между нуждите на бизнеса и висшето образование. То ще подпомогне учебното заведение в адаптирането на образователната и професионална подготовка към изискванията на технологичния бранш и в крайна сметка ще подобри възможностите за реализация пред неговите студенти.

 

„Партньорството с един от най-реномираните университети в България е част от дългосрочната ангажираност на Перфомалис към професионалното ориентиране на младите хора, търсещи реализация на българския трудов пазар след дипломирането си. Екипът ни ще съдейства на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ за постигане на съответствие между учебната подготовка и търсенето на квалифицирани кадри посредством стажантска програма, както и програма за млади специалисти без опит. Ще допринесем и с предложения за различни програми за следдипломно обучение, съобразени с тенденциите на пазара на труда и действащото законодателство в страната“ – споделя Галин Стефанов, съосновател на Перфомалис.

 

Компанията за дигитален маркетинг е пример за успешен международен бизнес, създаден в България със своите над 150 партньори от САЩ, Европа и Австралия. Като потребител на кадри от Филологическия факултет на ВТУ, тя ще предостави възможност на младите специалисти да направят първи стъпки в кариерното си развитие като писатели на уеб текстове на английски език, както и на повече от 20 други европейски и азиатски езици. Те ще имат активна роля в реални проекти, придобивайки знания и опит, необходими за бъдещата им кариера.

 

Участниците в програмите на компанията ще имат възможност да развият личностните си качества,  да придобият практически умения в реална бизнес среда и да приложат на практика придобитите в университета знания. В програмата могат да участват студенти от 3-ти и 4-ти курс, както и студенти в процес на завършване на квалификационна степен на специалностите:

 

Английска филология
Германистика
Романистика
Приложна лингвистика
Журналистика

 

Престижният център за образование и неговата подготовка на квалифицирани кадри е сред основните причини Perfomalis да избере Велико Търново за отваряне на своя втори офис в България през 2018 година. Компанията е основана само година по-рано след сливането на две маркетингови агенции от Варна и Стара Загора, съчетавайки техния общ опит от повече от пет години и ноу-хау в областта на маркетинга и PR кампаниите. От създаването си досега, Перфомалис дава старт на множество кариери в динамична и изключително конкурентна среда, насърчавайки креативността и иновативния подход към всеки клиент и проект.

 

За разработването и прилагането на своите маркетингови стратегии компанията разчита на иновативни методи и  гъвкав подход, основан на проучвания на пазара и прилагане на съчетание от различни практики от най-новите маркетингови модели. Като независима агенция, Перфомалис предлага персонализирани кампании за всеки един свой партньор, помагайки им да позиционират своя бизнес в онлайн пространството с разпознаваем и уникален облик. Екипът на компанията се утроява в рамките на само една година и днес тя разчита на  талантливи и креативни професионалисти в различни области на SEO и маркетинга за разработването на стратегии за световно известни марки.

 

Студентите от ВТУ, които се включат в програмите на Перфомалис ще имат възможност да придобият знания и умения в мултинационален екип от маркетинг специалисти, копирайтъри, дизайнери и програмисти. В процеса на стажа, студентите ще бъдат запознати с основни маркетингови модели, създаване на уебсайт, позициониране на бранд, похвати в създаването на уеб съдържание, както и последващото му оптимизиране посредством ефективни маркетингови инструменти. След завършването на стажа, участниците ще имат възможността да продължат кариерното си развитие в Перфомалис, където им е предоставена свободата и подкрепата да реализират оригинални идеи и прилагат иновативни подходи в  дигиталния маркетинг.

 

www.perfomalis.com

[email protected]