Модни съвети от италианките

1
228
Добави коментар
svetla58
svetla58

Италианките винаги знаят как да изглеждат невероятно красиви, нежни и женствени. Те са жени, от които можем да научим не само как се приготвя перфектната паста, но и как да изглеждаме стилно.

София Лорен и Моника Белучи са пример за женственост, който можем да следваме. В следващите редове ще се запознаете с няколко модни съвета, които италианките следват.

Винаги имайте акцент във визията

Италианките винаги знаят как да изпъкнат пред останалите със своята модерна визия. Независимо дали са облечени в пола на волани или флорални мотиви, червени панталони, те знаят, че трябва да имат акцент във визията си.

Красиви аксесоари, като обемни обеци, гривни, гердани, диадеми, нестандартни обувки или чанти. Разбира се, правилото е да имате само един елемент в по-смелата композиция, докато всичко останало във визията трябва да бъде по-неутрално и деликатно.

Не се колебайте да инвестирате в качествени дрехи

Всеки пазарува според бюджета си. Но се опитайте от време на време да отделяте повече средства за закупуването на качествени дрехи. Инвестирайте в модели, материи и цветове, които ще носите не един сезон, а няколко и все още ще са запазили своя чар.

Това важи с особена сила за вълнените материи, за цветовете като черно, бяло, бежово, за всичко останало в гардероба ви, в което искате всеки път да изглеждате и да се чувствате изискано. Ако се научите да инвестирате във вашия гардероб, никога няма да бъдете незабелязана.

 

Не пазете красивите дрехи за специални случаи

Когато пазаруваме нови дрехи, всички допускаме една и съща грешка – купуваме нещо красиво, на което му отделяме специално място в гардероба и чакаме да дойде точният момент, за да го облечем.

Италианките никога не биха постъпили по този начин. За тях всеки ден е специален, празненство на живота и модата. Може би и ако и вие се опитате да гледате на живота по този начин, ще бъдете не само по-щастливи, но и по-красиви.