Неизменна част от нашето облекло – якето

1
189
Добави коментар
svetla58
svetla58

Пролетта дойде. С това бихме искали да използваме тази възможност, за да се освободим обемистите палта, изкуствените кожи от гардероба си. Какво облекчение нали?  Сега, когато има място в гардероба ни, няма по-добро време за пазаруване на  пролетни дрехи. А щом ще запълним своя гардероб, нека бъде в крак с модата.

По улиците на Ню Йорк и Лондон жените вече са подобрили своя стила  с няколко нови тенденции във връхните дрехи, които очакваме да видим през целия сезон, разбира се, ние не сме в Ню Йорк или Лондон, това не пречи, защото и тук може да открием стилните модели.

Ето и тенденциите, които завладяха жените от големите градове по света, а именно повдигнатите палта в светлите цветовете като бледо розово. Хитът, които никога няма да спре да е на мода – коженото яке.

Животинските шарки – сензацията, която се завърна зашеметяващо в модата. . Искате да привлечете внимание. Това е вземете яке или пролетно палто с животинска шарка и погледите ще са във вас.

 

A за по – скромните жени, които не обичат да са център на внимание е препоръчително да си вземат едноцветните дънкови якета, които на вид не са толкова искрящи, но уви винаги ще сме стилни с едно дънково яке на гърба си.