Няколко модни гафа на знаменитостите през 2018, които не можем да забравим

1
163
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка звезда има цяла армия от експерти, които създават и отговарят за външния й вид. Но понякога изявите на знаменитостите са източник на милиони реакции и логични въпроси като: „Кой ги кара да носят такива странни и неудобни дрехи?” или „Дали са спорили със стилиста си?”

Амбър Хърд и някои други известни личности се присъединиха към списъка на модната полиция. Между другото, в края на статията ще научите за семейство, което обича странни и грозновати визии и има невероятната способност да ги направи популярни.
Добре дошли в света на лудите дизайни!

Никол Кидман

Стилистите на Никол Кидман се лутат между две абсолютно различни визии: един ден тя прилича на Барби, а на следващия ден носи костюм и странна блуза. Но неподходящите дрехи не могат да скрият таланта на Никол и тя спечели наградата Златен глобус, облечена в ярка розова рокля.

Райън Гослинг

Има само едно нещо, което може да обясни странната поява на Райън на TIFF 2018: багажът му трябва да е бил откраднат! Но харизмата на Райън никога няма да позволи на неподходящите дрехи да развалят външния му вид.

Ирина Шейх

Правилото е такова, че моделът засенчва всички на червения килим, и именно затова е доста трудно да се обясни защо стилистката на Ирина е решила да избере тези две рокли, които скриват всичките й най-големи дадености.

Салма Хайек

Безспорно Салма е наистина ярка дама и не се нуждае от допълнителни аксесоари, дипли, къдрички или джувки. Благодарение на ансамблите от снимките, актрисата е обвинена в притежание на изключително лош вкус. Въпреки това, тя предпочита да носи casual облекла в ежедневието си.

Блейк Лайвли

Прелестната съпруга на Райън Рейнолдс е положителен моден пример за много хора. Но дори и тя понякога има лоши визии ! Блейзърът в първата снимка е наистина мърляв, за разлика от този на втората снимка, който е прекалено бляскав. И заслепяващ очите.

Бела Хадид

Бела е наистина уверен човек, но трябва си сложи някакви граници! Бежовият ансамбъл ни кара да мислим, че стилистите й са забравили да сложат пола върху модела. Вторият костюм пък изглежда като смесица от най-популярните тенденции на 2000-та в комбинация с усмирителна риза.

Кристина Агилера

Певицата винаги е обичала да експериментира, но понякога въображението й е твърде диво. Трябва да признаем, че роклята й с много пера изглежда по-малко странно от другото й облекло, което се състои от кадифена пола, голямо палто, нарязана тениска, черен сутиен и големи обувки от 90-те години.

Амбър Хърд

Изглежда, че някой се е опитал да се присмива на тази жена нарочно. Първо, тези рокли не й подхождат. Второ, нейните гримьори, сигурни сме, “са дали най-доброто от себе си”, за да създадат определен изглед вдясно. Амбър изглежда изтощена и плачеща, благодарение на декоративните кристални бижута под очите.

Джулиан Мур

Стилистите на Джулиан допуснаха две сериозни грешки във визията на актрисата през 2018 г .: те я скриха зад безформени силуети и дори не се опитаха да подчертаят най-добрите качества на тялото й.

Клоуи Морец

Дори най-верните фенове не могат да оправдаят тези покъртителни визии! Видът й е странен и прави актрисата поне с 10 години по-стара.

Кейт Бекинсейл

Два гафа в една седмица. Първият от тях е на TIFF 2018 – тази визия включва малка черна рокля с необясним дълъг ръкав. Второто облекло бе демонстрирано по време на наградите GQ Men of the Year Awards и се състои от ярка, разголена рокля, която по-скоро прилича на бански, отколкото на нещо друго.

Кание Уест и Ким Кардашян

Хората обръщаха не толкова внимание на костюма на певеца, тъй като не можеха да откъснат оглед от джапанките му, които беше добавил като завършек на една що-годе прилична визия. По-стряскащото е, че тези джапанки набират популярност и този модел вече е напълно изчерпан онлайн.
А за Ким хич не сме изненадани. Тя е чест гост в нашата рубрика „неModno” с всякакви стряскащи и отегчителни визии. Изборът й за крюизно облекло е повече от неприятен. Chanel – добре! Но този ярък цвят и несъразмерната й фигура… Никак не е добра комбинация. Не можем да разберем защо не е заложила на обикновен бански костюм, който със сигурност би бил по-подходящо решение.

Редактор: Марина Делева

Тагове
2018, Амбър Хърд, Бела Хадид, Блейк Лайвли, Джулиан Мур, знаменитости, Ирина Шейх, Кание Уест и Ким Кардашян, Кейт Бекинсейл, Клоуи Морец, Кристина Агилера, моден гаф, моден провал, модна полиция, Никол Кидман, Райън Гослинг, Салма Хайек