Упражнения по стил с шеметната Мика Джанели

1
185
Добави коментар
svetla58
svetla58

Запознайте се с Мика Джанели – модният блогър от Мелбърн
Блогър, модел, стилист, креативен директор, дизайнер и моден консултант, фотограф, пост-продуцентски специалист, уеб сайт и графичен дизайнер в собствената си компания. Да не говорим, че тя е невероятно стилна, елегантна, женствена, уверена и сексапилна. Уважаеми дами, за нас е удоволствие да ви запознаем с Мика Джанели, основател на популярния едноименен блог.

Мечтата й е да бъде моден дизайнер. И сега тя самата е мода.
Със своето минало в модния дизайн, австралийката Мика Джанели завърта модния свят като буря с работата си като стилист на свободна практика, преди да създаде свой личен стилов блог на съвременната жена през 2011 година.

Един термин, който произхожда от началото на 20-ти век, би описал най-добре нейното присъствие в модния свят – тя е IT girl – във всичките му значения. Откакто доби световна популярност, масово се опитват да копират стила й.

Освен в блога си, Мика също показва своя личен стил в Instagram, където има почти един милион последователи. От снимките можете да видите, че нейният личен стил се състои от сексапилни детайли, като високи цепки, дълбоко деколте, силно прилепнали, очертаващи фигурата, тоалети, прозрачни елементи и много, много високи токчета.

Гащеризони, кожени парчета, комплекти от две части или деним върху деним, тази fashionista може да разбие абсолютно всичко и определено се утвърди като любимката на модния свят.
Нейната креативност и вдъхновяваща енергия не стига само до смяната на тоалетите. Мика си играе смело и с грима и прическата. Често ще я видите как размята различни перуки, вариращи от къс черен боб до дълги руси вълни.

В днешния свят на интернет звезди и блоговете е доста трудно да се постигне успех. Особено в социалните мрежи, където трябва да се разграничавате в гората от копия и еднаквост. И това е много трудно, ако естествено не притежавате нещо специално. Мика определено има всичко. Неин собствен стил и модна дарба. Да не говорим за всички модни марки, които почукват на вратата й, като Givenchy, Chanel, Jimmy Choo, Balenciaga, Christian Dior, Prada, Paco Rabanne, Topshop и L’Oreal и никак не е трудно да се разбере защо!

Също така тя разбира силата на фотографията. Едва ли ще намерите снимка в нейния блог или Instagram, която да не е професионална или стилизирана. Нейният екзотичен вид е някак комбиниран с интелигентност и увереност, така че няма съмнение, че тя абсолютно знае какво прави.
Стилът й все още търси своето място в някоя категория, но определено се лута без цел и посока – секси, ретро, шик… Уличният й стил, обаче, е абсолютно изключителен.

Така че, ако все още не сте я последвали в Instagram – вече дойде моментът да го сторите.
Разгледайте внимателно всичките й снимки, защото те са безкраен източник на модно вдъхновение и куп идеи.

Редактор: Марина Делева