Защо хората използват SARMs?

2
150
Добави коментар

Едно от основните предимства на SARMs е, че позволява на тялото ви да се наслаждава на всички ползи от използването на стероиди, без да жертва здравето на тялото ви. Ето причините, поради които SARMs са свещения граал на културизма;
Те са много селективни в действието си, следователно няма вероятност да увредят другите ви тъкани.Вероятно не бихте искали да повредите тъканите на тялото си само защото искате другите да се увеличават. Това е причината много хора, които искат да подобрят работата си, предпочитат да използват SARMs, тъй като те само ще променят тъканите, които водят до растеж на размера на костите и мускулите.
SARM не правят вашия естроген да се превръща в дихидротестостерон. Конверсията на естрогена има неблагоприятни странични ефекти върху тялото, като предизвиква подпухнали зърна и загуба на продуктивност при жените и за разлика от други подобрители на ефективността, SARM-ите няма да причинят това.
Това няма да доведе до намаляване на либидото ви.SARM не намаляват либидото ви; те го увеличават и затова ще подобрят сексуалния ви живот.
Някои SARM може да отнеме различни проблеми с простатата.Те не идват с никакви проблеми с простатата и ще ги премахнат, ако имате такива. По този начин сте сигурни, че проблемите с простатата ще останат в миналото, без да губите мускули.
Докато много стероиди на пазара могат да доведат до загуба на кост или загуба, SARMs няма, SARMs се борят с мускулната загуба особено по време на фазата на рязане.
Те ще стимулират растежа на мускулите ви. Всеки бодибилдер се интересува от растежа и развитието на мускулите в техните тела, а SARMs ще доставят точно това. SARM работят чрез селективно свързване към андрогенните рецептори, като по този начин увеличават количеството на глюкозата и азота, които приемат. Следователно, има повишаване на анаболните ефекти върху костите и мускулите.
Въпреки това, количеството мускул, което ще спечелите зависи от някои фактори като тези, които SARMs сте решили да използвате. След като използвате най-добрите SARM-и, най-вероятно ще опаковате 20lbs мускулна маса.
Увеличете издръжливостта. Да бъдеш в състояние да имаш достатъчно издръжливост, която може да се подложи на дълги и изморителни тренировки, без да се измориш, е това, за което копнее всеки спортист и културисти. Добрата новина е, че след като решите да използвате SARMs, те ще ви помогнат да работите за по-продължителни периоди, което ще ви позволи да развиете повече мускулите си. Това е така, защото SARMs работят чрез увеличаване на мускулните влакна, което води до увеличаване на неговия прием на кислород, като по този начин получава повече енергия, за да може дори да натиска по-силно за продължителни периоди.

Намаляване на телесните мазниниАко се стремите да губите телесни мазнини, SARMs ще ви помогнат да го изгорите по различни начини. Тези продукти стимулират организма да разгражда мастните клетки с цел да произвежда енергия. Следователно тялото функционира така, сякаш е в режим на гладуване и чрез това има драстично намаляване на телесните мазнини.
Увеличаване на плътността на коститеНамаляването на плътността на костите идва с много проблеми, включително страдащи от счупени кости и фрактури. SARM се противопоставят на това чрез увеличаване на образуването на периосталната кост, следователно, подобряването на костната минерална плътност. Друг начин, по който SARMs работят, е чрез намаляване на трабекуларния и ендокортиколния оборот на костите, следователно, изграждането на по-плътни кости.
Те няма да навредят на черния дроб, тъй като не са токсични. SARM ще добавят към вашето здраве, за разлика от други стероиди, които могат да причинят вреда на черния дроб.
Съвместни лечебни способности.Болката в ставите се причинява от стареене или нараняване и това е често срещан проблем, особено за тези, които участват в енергична физическа активност. Фактът, че няма постоянно решение за него е сърдечен, но с използването на SARMs, можете да сте сигурни, че ще се оправите и ще възобновите нормалния си живот бързо.
Подобрена сила- Вие ще станете свидетели на увеличена мускулна сила, която ще ви накара да се почувствате като нова вас.
По-бързо възстановяване на вредата- SARM-ите могат да намалят времето за възстановяване наполовина, като ви позволят да продължите с тренировките си удобно.
Безопасен за косата ви. С SARMs вие няма да страдате от загуба на коса или плешивост и сте сигурни, че ще получите по-големи мускули с косата непокътнати.
Те не оказват тежко въздействие върху Вашата ос на хипоталамус-хипофиза-тестиси.
Те не причиняват андрогенни странични ефекти като гняв или агресия.
Перорално приложение. Няма повече инжекции и болката, причинена от честите изстрели. Дори по-добре, пероралната доза означава, че не сте в риск от заразяване в областта на инжектиране.
Това е неоткриваемонякои SARMs са непроследими по време на тест за лекарство.