САРМС комбинация Ligandrol + Ostarine Лигандрол и Остарин

1
422
Добави коментар

САРМС комбинация Ligandrol + Ostarine Лигандрол и Остарин

САРМС комбинация Ligandrol + Ostarine Лигандрол и Остарин
GOLDSARMS LIGANDROL 
Тук говорим за огромни резултати, този SARM е толкова потентен, че по думите на потребители ефектите му са по-забележими и от химията. Светкавично възтановяване с не повече от 5 часа сън, 6 килограма мускули за 4 седмици, постоянно напомпани мускули, огромна разлика в силата. sarms ceni
Ligandrol LGD 4033 е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор за бързо покачване на мускулна маса. Той се използва от спортисти като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за покачване на мускулна маса Dianabol (Метандростелон, Dbol или D-bol) и Anadrol (Drol). Скоро, Лигандрол LGD-4033 може да се използва в хормонално заместителната терапия, за повишаване на мускулна маса и укрепване на костите. В близкото бъдеще има вероятност стероидите да бъдат заменени със SARMS и предписвани от лекари, като медикаменти които дават всички предимства на стероидите с намалени или никакви странични ефекти.
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ЛИГАНДРОЛ
LGD-4033 е подходящ само за мъже. Поради огромният си потенциал, този SARM е прекалено силен за да се използва от жени. Малките дози от 10-15мг са достатъчни за покачване на желаните килограми мускулна маса, за 4 до 6 седмици.
На кратко GOLDSARMS Лигандрол:
Увеличава нивата на сила
Бързо покачва мускулна маса
Намаля мазнините в тялото
Заздравява мускулни и костни травми
Не причинява нежеланите странични ефекти, причинени от прохормони и анаболни стероиди
sarm ceni
2) ОСТАРИН | OSTARINE ИЛИ MK2866
Това е най доказаният и безвреден САРМ който съществува на пазара, подходящ за новобранци. Ostarine е много полезен в комбинация с Лигандрол и Ибутаморен като помaга за ускоряване на метаболитните процеси в тялото, засилване на протеиновия синтез и разбира се изграждане на мускулна маса. Потребителите докладват, че Остарин | повишава либидото и подобрява настроението. Разбира се този САРМ също може да се използва самостоятелно, с него можеш да покачиш 2 до 3 кг мускулна маса за 30 дни. Тъй като не е толкова потентен като Лигандрол, за да има по проявен ефект дозировката на Остарин зависи от килограмите на потребителя и варира от 20мг до 50мг на ден. Дозата зависи от мускулната маса която имаш, при културисти дозата трябва да е от 40-50мг за да извлечеш максимални позитиви от продукта.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ GOLD SARMS OSTARINE МК2866
Най-често се използва от мъже и жени които искат рязко да покачат мускулната си маса бързо и без да трупат излишни мазнини. Що се отнася до изграждане на мускули, Ostarine е САРМ който проявява доста сходни ефекти като тези които може да се очакват от тестостерон. Разликата се проявява в липсата на странични ефекти които може да се очакват от анаболен стероид като тестостерона. Това прави Остарин перфектната и по-удобна алтернатива, тъй като се приема орално и е подходящ както за жени така и за мъже.
На кратко Остарин:
Бързо покачва мускулна маса
Увеличава силата
Заздравява ставите
Укрепва костите
Повишава либидото