GOLD SARMS Testolone RAD-140

1
217
Добави коментар

GOLD SARMS Testolone RAD-140

Тестолон  РАД 140 известен още като е орален, нестероиден САРМ, който има свойството драстично да увеличи мускулната маса, както и силата на потребителя точно по начинът по който би действал тестостеронът. Но РАД140 все пак е САРМ и има коренно различна биологична структура от стероиди като тестостерон и поради тази причина Тестолон не се преобразува в други хормони и не причинява нежелани стероидни странични ефекти.
Произход на Тестолон
GOLD SARMS Тестолон е най-новото SARMS вещество. Първото официално прочуване на тази субстанция е било публикувано през 2010-та годна, където са упоменати голяма част от полезните му действия.
Лабораторните изследвания дават обещаващи резултати. Спред тях, Тестолон намалява негативните процеси настъпващи в простата при възрастни мъже. Тестването на този SARMS в лабораторни условия е показало увеличаване на мускулната маса. Резултатите зависят до голяма степен от дозировката, като по-високите дози водят до още по-добри резултати. Тестолон се смята за истински SARMS, с всички полезни свойства, присъщи на веществата от този вид.
Полезни свойства на GOLD SARMS Тестолон
Преди да започнете да употребявате GOLD SARMS Тестолон е добре да научите повече за неговия ефект. Ето и някои от най-популярните му полезни свойства:
Стимулира изгарянето на мазнини
Увеличава мускулния тонус
Стимулира растежа на мускулите
Увеличава силата, издръжливостта и бързината