Перфектният Алекс Родригес

1
104
Добави коментар
svetla58
svetla58

За Алекс Родригес, известен бейзболен играч, практиката е перфектна. Особено когато става въпрос за предложение за годеж и то към дивата Дженифър Лопес. По време на появата си в The Tonight Show Родригес разкрива пред Джими Фалън, че е ходил преди годежа на Бахамите не веднъж, не два пъти, а три пъти. Неговата причина? Да го прецени точно със залеза. – Планирах го за около шест месеца – каза той. “Това, което беше интересно беше три дни преди да сляза на едно коляно и да се сгодя, репетирах три дни подред, защото исках залезът да бъде съвършен.”

Така, заедно с помощника си Ашли, Родригес отишъл на плажа и видял хоризонта. (Предложил си на асистента си три пъти? – попита Фалън. – Да – отвърна Роригес, смеейки се.)

Един ден залезът беше в 6:27, а следващият – в 6:29, а на третия ден валеше. Той реши да се установи в 6:29 като магическо време. – Казах, че това е времето, в което ще го направя.

Инстаграмът, който съобщи за ангажираността им, е перфектен, от момчешката усмивка на Родригес до изненадания въздъх на Лопес, всички осветени от топлото сияние на небето зад тях.  Да, той определи момента, в който ще се случи по време на живописна и фотографска нирвана: златен час, това кратко време около залез, където светлината е равномерно разсеяна, сенките са по-малко видими, а цветовете са подобрени (виждате ли синьото на тази вода?)

Дори и Джими Фалън се съгласява: в шоуто той задържа снимка към публиката. – Просто перфектно – възкликна той. – Това е прекрасно. И ако това беше годежът, просто си представете каква ще бъде сватбата.