Клубни развлечения от Аdidas Originals x Alexander Wang

1
133
Добави коментар
svetla58
svetla58

Adidas Originals от Александър Уанг се връща за пети сезон, подготвен за пролет – лято 2019. Рекламната кампания, дело на фотографа Джони Дюфорт, е оформена и заснета  автентично като от 80-те години,  с участието на модела Дакота Мур.

Уанг миксира атлетизма от 80-те години с неговия подпис елемент на пред-стайлинг, за да дефинира жанр облекло, което той нарича “клубни развлечения”. Тези облекла са вдъхновени от изпълнението, като съчетават мода и функция и са еднакво подходящи за клуба и фитнес залата. Ако клубът е спорт, това е съоръжението, което помага в скулптурата на безупречен Wangbody.

Визията на Уанг за женственост е очевидна във всяка част от спортното облекло. В същото време Уанг се опира на естетиката на уличния стил, който подхранва сътрудничеството на adidas за пет сезона. 

Колекцията е изпълнена с поредица от носталгични графики, включващи фрази “Wangbody” и “Adidas Pro Form Advanced Workout” на топове, тениски, качулки и джогинг панталон, както и лъскаво черно боди. Цветовата палитра включва горещо розово, морско зелено и ярко жълто.

Снимки : adidas Originals by Alexander Wang