Натали Портман муза на Dior Forever

2
954
Добави коментар
svetla58
svetla58

Dior  инвестира значително много време и усилия в създаването на новата гама  флуиди на Dior Forever, която „осигурява дълготрайно задържане, повишено съвършенство и овлажняване.” За да популяризират гамата на фондацията, наемат холивудската актриса Натали Портман като лице на кампанията. Портман е включена в редица реклами за марката по-рано, а последната кампания на Dior Forever вижда нейната роля като  муза.

Текстурата на лъчезарната кожа на Портман е засилена с фондацията Dior Forever в кампанията и перфектно допълва нейния вид . Като описва новата гама от флуиди, Портман заявява, че „изразява своята личност, като дава свобода на въображението си”.  Звездата изброява фондацията като един от най-важните неща за грима и подчертава, че тя й позволява да има доверие в своя тен. 

Новата гама от фундаменти има два основни варианта на покритие. Dior Forever Matte има порести мъниста, които придават уникална текстура и имат матово покритие. Финалът намалява блясъка, като създава кадифена текстура. Колкото до Dior Forever Skin Glow, той има ослепителен прах, който улавя околната светлина и подобрява тонуса на кожата, като същевременно намалява блясъка. 

Тагове
Christian Dior, Dior Forever, MODA, Model, Natalie Portman, Диор, Диор Форевер, Диор Форевър, мода, Модел, Муза на диор, Натали Портман, фон дьо тен