Черното, не е просто цвят! То е религия!

1
140
Добави коментар

Черното , не е просто цвят!
То е религия!
Малка черна рокля – très Chanel Комплименти за теб ..

Малка черна рокля – très Chanel 

Вариантът на малката черна рокля на Шанел се появил в октомврийския брой на Vogue през 1926 година. Роклята била с грижливо измислена кройка и отлично съчетани бижута. На другия ден не се случила революция, Коко не станала звезда за една нощ. Все пак тя била много по-талантлива от съперниците си и успяла да наложи именно своята малка черна рокля. Отнело й около две десетилетия, но тя упорито повтаряла, че това е униформата на жените с вкус. И станало така, че след като подобни рокли преди Коко шиели и Пату, и Дрекол, и Вионет, и Ланвен и Лили Райх, светът запомнил само нейната. Малката черна рокля на великата Коко. Самата тя става модна икона със своите семпли, но изискани тоалети, завършени с аксесоари като огърлица от няколко реда перли.

Луксът трябва да бъде удобен, в противен случай не е лукс“, споделя Коко Шанел. Една сентенция, материализираща отправната точка на дизайнерката за цялостното ѝ творчество.

Черното , не е просто цвят! То е религия! Малка черна рокля – Комплименти за теб …

е за много поводи и определено заслужава достойно място в гардероба ти. А да я поръчаш е изключително лесно виж тук

Автор: Промо оферти

За всеки търсач на промоции. На едно място събираме всички Оферти, Промоции , Брошури. Ежедневно проверяваме за примамливи предложения и намаления, които публикуваме на нашия сайт.
Покажи всички публикации от Промо оферти