Тренировка след приема на GOLD SARMS Ligandrol,Ibutamoren,Cardarine

1
126
Добави коментар

Здравейте, показвам Ви нагледно как тренирам след приема на GOLD SARMS Ligandrol, GOLD SARMS Ibutamoren и GOLD SARMS Cardarine. Ще ви обясня какво представляват тези САРМС по-подробно и защо ги приемам.
Първо да обясня за какво е тази тренировка. Първо да поясня, че аз съм свикнал и правя тези упражнения по-бързо от обичайното но ето какво трябва да направите и знаете за това:
По време на изпълнение на упражненията дръжте гърба изправен. За тази цел се фокусирайте в една точка, което ще позволи прешлените ви да останат в права линия. Връщайте се в изходно положение бавно, за да не избегнете  натоварване на ставите и дръжте корема стегнат през цялото време.
    Трудност: ниво 2
    Участващи мускули: корем, рамене, трицепси
    Начин на изпълнение: поставете краката на нивото на глезените на дръжките на колелото за коремни преси. Краката са изпънати, а гърбът изправен и в перпендикулярно положение спрямо краката. Ръцете са изпънати по дължината на тялото, а дланите са на пода.  Избутайте таза напред и оставете тялото да се плъзне, водено от колелото. Върнете се бавно в изходно положение. Колкото по-изпънато е тялото, толкова по-трудно е упражнението.
    Дишане: вдишвайте при избутването на таза напред и издишвайте при връщането в изходно положение.
    Повторения: 3-5 повторения с продължителност 30 секунди и 30 секунди почивка между всяко с бързо темпо.

Сега ще обясня по подробно за САРМС , които приемам преди тренировка

Ибутаморенът стимулира по естествен път хипофизната жлеза на организма да произвежда повече хормон на растежа (HGH) без каквито и да са странични ефекти. Изследвания сочат, че MK-677 подобрява физическото състояние, помага за повишаваето на мускулната маса при тренировки, изгаря телесните мазнини и подобрява метаболизма и енергийните му нива. При по-продължителна употреба има подмладяващ ефект, регенерира клетките, премахва бръчките и прави кожата по гладка.

Освен това, MK-677 поддържа мускулното и костното здраве, като регулира и нивата на захар в кръвта. Липсата на хормон на растежа може да доведе до отслабване на костите и натрупване на мазнини. Резултатът е мускулен разпад и умора. Ибутаморен автоматично стартира производството на хормон на растежа, без да имате нужда от инжекции.

За кого е подходящ Ибутаморен

Ибутаморен е подходящ за всички активно спортуващи хора, които искат да постигнат бързи и качествени резултати. Способността на това вещество да стимулира мускулния растеж и да изгаря излишните мазнини в тялото го прави перфектният продукт за осигуряване на чист и изваян релеф. Освен това, Ибутаморен осигурява достатъчно енергия и издръжливост за да отведете тренировките си на следващото ниво. Увеличете постиженията си в залата и постигнете мечтаната фигура с уникалния Ибутаморен!

Как се приема Ибутаморен

20-30мг за мъже – Приема се сутрин или вечер. 

Възможно е чувство на умора първите 2 до 3 седмици, поради този ефект се препоръчва прием вечерно време, преди лягане.

Вторият е GOLD SARMS Ligandrol LGD-4033

Ligandrol според изследвания може да увеличи мускулната маса с 3-5 кг при минимални дози от 10мг дневно.

GOLD SARMS Лигандрол стимулира мускулния растеж и увеличава силата и издръжливостта. Според проведените тестове, някои от полезните свойства на Лигандрол са:

Изгаря мазнините

Подпомага мускулната маса

Осигурява енергия, сила, бързина и издръжливост

Увеличива силата

По-бързо възстановяване

За кого са подходящи SARMS?

SARMS са подходящи за всички, които искат да постигнат добри резултати в залата и да се сдобият с чист релеф. Те могат да бъдат използвани и от хора, които искат да се отърват от досадните тлъстинки и да си осигурят повече издръжливост по време на физическа активност. SARMS не предизвикват страничи ефекти като анаболни продкути, което ги прави подходящи за почти всички спортуващи.

Препоръчителните дози Ligandrol 

10мг на гладно за покачване на мускулна маса – 6-8 седмичен цикъл

5мг на гладно за изчисване на мазнините – 8 седмичен цикъл

GW-501516, известен като Кардарин е Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори, който е известен със способността си да стимулира изгарянето на мазнини. 

Кардарин ГОРИ МАЗНИНИТЕ и ЗАПАЗВА МУСКУЛИТЕ

Стопява излишните мазнини

Повече издръжливост

Редуцира нивата на лош холестерол

Увеличава наличието на добър холестерол

Намалява риска от диабет

Без странични ефекти

Не е токсичен за черния дроб

Не подтиска собственото производство на тестостерон

Не се изисква следцикълна терапия

Кардарин е изключително популярно SARMS вещество, с редица полезни свойства за човешкия организъм. Той е подходящ както за професионални атлети, така и за фитнес ентусиасти, които искат да постигнат стройна фигура и изваян релеф. Благодарение на способността си да стимулира изгарянето на мазнинит, този продукт може да се използва като допълнение къмнискокалорийни диети, както и при тренировки насочени за намаляване на телесното тегло. Кандарин осигурява бързи и качествени резултати, без да предизвиква ужасните странични ефекти, до които водят анаболните продукти.

Освен изгарянето на мазинните, Кардарин се използва и за други медицински цели, сред които лечение на сърдечносъдови заболявания, затлъстяване и други заболявания. Това SARM вещество се свързва ефективно с Пероксизом Пролифератор – Активни Рецепттори (PPAR), като осигурява повече енергия за по-дълъг период от време. Разработено е от Glaxo Smith Kline и Ligand Pharmaceuticals през 1990-та година, като в началото целта му е била да се използва при сърдечносъдови заболявания.

Как се приема Кардарин:

Доза от 10мг до 30мг на ден

За спортисти трениращи двуразово 2 х 10мг (40мин преди тренировка)

GOLD SARMS се произвеждат в САЩ, откъдето формулите се разпространяват по целия свят. Не се примирявайте с посредственото – изберете НАЙ-ДОБРОТО – GOLD SARMS!