Andarine Андарин GOLD SARMS

1
147
Добави коментар
vivi805
vivi805

GOLD SARMS Andarine S4

Андарин S4 е САРМС със сходни свойства като на популярните стероиди Anavar и Winstrol, но най-уникалното му свойство е, че може да сведе до минимум липопротеин липаза – ензим който причинява натрупване на мазнини. Това автоматично означава, че с Andarine мазнините ще ви се лепят изключително трудно. Освен това,Андарин С4 същевременно подържа и дори повишава мускулната маса при диета богата на калории. Подобрява “естетичният” вид на мускула с минимално или никакво задържане на вода. Ще може да постигнете удивителни резултати без употребата на анаболни стероиди.
sarms ceni
Как работи GOLD SARMS Andarine S4
GOLD SARMS Андарин (S-4 или S4) успешно се свързва с андрогенните рецептори, които се намират в костите и мускулите. Основното му действие е да стимулира изгарянето на мазнините. Андарин поддържа здравината на костите и дори може да подобри състоянието им. Ефектът от това вещество е селективен, т.е. не причинява щети на останалите органи като простата и черния дроб. При ниски дози, Андарин води до леко повишаване на мускулната маса, докато при високи дози може осигурява чиста мускулна маса, без странични ефекти.
Андарин е подходящ за спортисти и за фитнес ентусиасти, които знаят какво искат да постигнат в залата и са готови да работят за него. Не се двоумете, поръчайте уникалния Андарин сега!
Ползи от Приема на GOLD SARMS Андарин
SARMS вещества като Андарин не трябва да се смятат за стероиди, тъй като те нямат толкова силен андрогенен и анаболен ефект. Сред ползите от GOLD SARMS Андарин са:
Стимулира изгарянето на мазнини
Подобрява мускулната маса
Подпомага издръжливостта и осигурява сила
Наподобява ефекта на Анавар и Станозолол
Осигурява ви перфектна фигура
Може да бъде комбиниран с други SARMS