GOLD SARMS Testolone RAD-140

1
139
Добави коментар

GOLD SARMS Тестолон е най-новото SARMS вещество. Първото официално прочуване на тази субстанция е било публикувано през 2010-та годна, където са упоменати голяма част от полезните му действия.
Лабораторните изследвания дават обещаващи резултати. Спред тях, Тестолон намалява негативните процеси настъпващи в простата при възрастни мъже. Тестването на този SARMS в лабораторни условия е показало увеличаване на мускулната маса. Резултатите зависят до голяма степен от дозировката, като по-високите дози водят до още по-добри резултати. Тестолон се смята за истински SARMS, с всички полезни свойства, присъщи на веществата от този вид.
Тестолон Testolone РАД140 странични ефекти
Тестолон  RAD140 е доста нов САРМ и следователно няма клинично докладвани странични ефекти. Селективността на действието в тялото на РАД 140 допринася за ниските/минимални нежелани ефекти.Това не означава, че RAD140 няма странични ефекти или че е без риск. трябва да се приемат точните дози. 
sarms cena
Полезни свойства на GOLD SARMS Тестолон
Стимулира изгарянето на мазнини
Увеличава мускулния тонус
Стимулира растежа на мускулите
Увеличава силата, издръжливостта и бързината
Андрогенните стойности на тестостерона са 100:100, което означава че Тестолон има почти същата висока активност. Едно от предимствата на това вещество е, че то няма вредно въздействие, като простата, бъбреци, черен дроб и други органи. Тестолон е чудесен селективен модулатор, който ще ви помогне да постигнете мечтанта фигура за отрицателно време. Този продукт е подходящ както за професионални атлети, така и за фитнес ентусиасти.