Какво са SARMS САРМС?

1
158
Добави коментар

SARMS или селективни модулатори на андрогенни рецептори съдържат андрогени. Андрогените са специален вид хормони, които действат като лиганди (молекула, свързана с друга молекула), които се свързват към клетъчните андрогенни рецептори (АР). Най-просто казано, андрогените ви помогнат да изградите мускули. Всички анаболни стероиди и прохормони спомагат за покачването на мускулна маса като се свързват с андрогенните рецептори.
SARMS работят като увеличават нивата на андрогени в организма, което води до значително увеличение на производителността и възстановяването. За разлика от прохормоните, SARMS са много по-селективни в начина им на работа, което ги прави предпочитан избор за хора, които се притесняват от странични ефекти.
sarms cena
SARMS веществата са синоним на невероятна издръжливост и сила. Тези уникални продукти ви осигуряват достатъчно енергия за да отведете представянето си във фитнес залата на следващото ниво!

Случвало ли ви се е да отидете в залата и просто да чувствате, че днес не ви е ден? Да усещате умора, отпадналост и нежелание за тренировка? Спокойно, можете лесно да се справите с този неприятен проблем!
Сложете край на липсата на енергия, отпадналостта и липсата на мотивация. GOLD SARMS ще ви помогне да подобрите физическата си активност и да отбележите нови лични рекорди в тренировките. Няма по-добър енергиен стимулатор от GOLD SARMS. Разгледайте сега нашата гама от висококачетсвени продукти, най-добрите sarms цени и изберете най-подходящия за вас!
Как работят SARMS?
С напредване на възрастта, нашата издръжливост, сила и скелетната мускулна маса се влошава поради загубата на тип 2 мускулни влакна (бързите мускулни влакна). Това пречи на хората да функционират нормално. С SARMS скелетната мускулна маса и сила при хора с андроген дефицит, могат да бъдат подобрени.
SARMS могат да се приемат по 2 начина, през устата и с инжектиране. Анабония ефект се очаква да бъде същия като при тестостерон. Както споменахме по-горе SARMS подобряват костната плътност, помагат за увеличаване на мускулната маса и редуциране на телесните мазнини.
SARMS се свързват със същите андрогенни рецептори, с които се свързват и метана и тестостерона, но не причиняват същите странични ефекти както стероидите и прохормоните. 
ПОЛЗИТЕ ОТ SARMS:
Смята се че SARMS имат същите положителни ефекти както анаболните андрогенни стероиди (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, заздравяване на костната система), но нямат техните странични ефекти.
Най-популярните SARMS САРМС са:
GOLD SARMS Ostarine(MK-2866)
GOLD SARMS Ligandrol (LGD-4033)
GOLD SARMS  – Andarine – S4
GOLD SARMS Cardarine (GW-501516)
GOLD SARMS Ibutamoren Mk-677 (Ибутаморен)
GOLD SARMS Testolone (RAD140)

GOLD SARMS YK-11
Сега ще обърнем малко повече внимание на пет вида, който са най-популярните сред спортистите, културистите и фитнес маниаците.

GOLD SARMS Ligandrol (LGD-4033) – мощен, повишава чистата мускулна маса и намалява телесните мазнини

GOLD SARMS Ostarine(MK-2866/Ostabolon) – чудесен избор за поддържане и увеличаване на чистата мускулна маса.  
             
GOLD SARMS Андарин – Andarine – S4 – селективен за костната тъкан, има за цел да излекува остеопороза и няма да доведе до развитието на рак на простатата и други вторични полови органи.
Основната употреба на Андарин – Andarine – S4 при спортисти е при цикли за изгаряне на мазнини и изхвърляне на излишната вода.

 GOLD SARMS Cardarine  GW 501516– изгаря мазнините без загуба на мускулна маса. Помага за по-доброто възстановяване и по-добри тренировки. Известен като „царят на издръжливостта “ и се използва от най-добрите спортисти и културисти.
GOLD SARMS се произвеждат в САЩ, откъдето формулите се разпространяват по целия свят. Не се примирявайте с посредственото – изберете НАЙ-ДОБРОТО – GOLD SARMS!