Касияс успокои от болницата: Всичко е под контрол!

1
143
Добави коментар

Световният шампион с Испания от 2010 г. Икер Касияс успокои феновете си, че вече се чувства добре. Вратарят на „Порто“ беше приет по спешност в болница, след като получи инфаркт по време на тренировка.

37-годишният Касияс е бил опериран веднага, а още вчера (1 май) се появи информацията, че състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му.

„Всичко тук е под контрол! Изплаших се доста, но силите не ме напускат. Благодаря на всички за подкрепата и обичта!“, написа вратарят в социалните мрежи под снимка от болничното легло.

На нея се вижда, че Касияс е в добро настроение, въпреки неприятното преживяване.

Снимка: Instagram

Съпругата му Сара, която е журналист, също сподели снимка от болницата и написа, че състоянието на вратаря се подобрява, а случката е добър повод да си припомним, че трябва да ценим всяко вдишване.

Снимка: Instagram

След като излезе новината, че футболистът, който е и двукратен европейски шампион, рекордьор по мачове за испанския национален отбор (167), трикратен победител в Шампионската лига и петкратен шампион на Испания с „Реал“ Мадрид, е получил инфаркт, стотици негови колеги изразиха подкрепата си в социалните мрежи.

Дори Лионел Меси, който вкара своя гол 600 в първата среща от полуфиналите на Шампионската лига срещу „Ливърпул“, не пропусна да спомене Касияс след мача. Звездата на „Барселона“ пожела бързо възстановяване на своя колега с публикация в социалните мрежи.

В момента Касияс е футболист на португалския „Порто“, като договорът му е до лятото на 2020 г. Дали обаче той ще може да го изпълни след претърпяната операция, предстои да стане ясно в близките дни.