GOLD SARMS Cardarine – убиец на мазнини

1
169
Добави коментар
vivi805
vivi805

Публикувано на май 2, 2019

Какво е Кардарин?

Кардарин е формулиран от фармацевтичните компании GlaxoSmithKline (GSK) и Ligand Pharmaceuticals през 1992-ра година. Веществото е било създадено за да намалява нивата на лошия холестерол в тялото.

Скоро след създаването му, Кардарин предизвикал силен интерес във фитнес средите и сред професионалните атлети, поради способността си да стимулира метаболизма на мастни киселини. Ефектите, особено увеличената издръжливост, били толкова силни, че веществото било забранено за употреба от професионални състезатели.

Кардарин осигурява същите ефекти като анаболните стероиди, но без да предизвиква техните неприятни странични ефекти. Той има способността да увеличава многократно ефекта от упражненията, за да се развива тялото още по-бързо и успешно. sarms мнения Тази субстанция помага за бързото изгаряне на мазнини, дори когато тялото е в покой. Кардарин осигурява силен прилив на енергия за ограничен период от време, като по този начин ви помага да подобрите представянето си по време на тренировка. Вместо да използва мускулите за енергия, веществото разгражда ненужните мазнини.

КАК РАБОТИ GOLD SARMS CARDARINE GW 501516 КАРДАРИН 

Кардарин (Cardarine) стимулира приема на глюкоза от тъканта на скелетната мускулатура. Той изгаря мазнините чрез стимулиране на окисляването на мастните киселини. Предлага се като потенциално лечение на затлъстяването поради способността му бързо да топи мазнините.

Също така за Cardarine се казва, че увеличава HDL със средно 79% (добрият холестерол) и намалява LDL (лошият холестерол) според проучванията.

МНЕНИЕ ЗА КАРДАРИН:

Албена Стоянова: От много време исках да отслабна, не съм голяма фенка на нашумeлите диети, всеки път като пробвам да ги спазвам, получавам резултат но в момента които се поодпусна килограмите ми се връщат с лихвата. Затова знаех, че ми трябва нещо което да помогне на тялото ми да се справи с бавният ми метаболизъм.SARMs като Слимоболан и Кардарин ми донесаха повече от впечетляващи резултати. успях да сваля близо 13 кг. Това за мен е истинско постижение. Препоръчвам GOLD SARMS Cardarine на всички, които имат проблем с наднорменото тегло

 

ПОЛЗИТЕ ОТ Кардарин са:

Стопява излишните мазниниПовече издръжливостРедуцира нивата на лош холестеролУвеличава наличието на добър холестеролНамалява риска от диабетБез странични ефектиНе е токсичен за черния дробНе подтиска собственото производство на тестостеронНе се изисква следцикълна терапия