Какво трябва да знаем за SARMS/САРМС?

1
171
Добави коментар

Първи Sarms цикъл

Ако сте нов в салона и търсите да изградите мускул и да създадете най-добрата си физика, първото нещо, което трябва да запомните, е да имате търпение. Хранителни добавки продукти ще ви помогне, но без правилното разбиране на Фитнес обучение и правилна диета план, вашите усилия ще отидат напразно. Може би сте чували за Sarms, който е придобил широка популярност в Обединеното кралство и по целия свят, и трябва да се изкуши да го опитате, но трябва да се разбере как работи, и да следват правилната доза и цикъл, за да получите максимални ползи от него.
(селективни андроген рецепторни модулатори Sarms) работят подобно на анаболни стероиди, но не причиняват вредните странични ефекти, които стероиди имат. SARMs са безопасни за употреба и може да се приема устно, без да инжектирате нищо в тялото. Има много SARM продукти, достъпни онлайн и неговата важна купувате от реномиран сайт като Sarm трябва да бъде високо качество. Правилното съединение ще се основава на целта, която имате предвид, и целта, за която го използвате. Може да искате да добавите повече постно мускулите или губят някои телесни мазнини, така че трябва да разработи план за фитнес първо преди да започнете да приемате Sarms добавки.
Много хора се опитват да консумират различни продукти в същото време мислене, че те ще получат по-бързи резултати. Това е далеч от истината, и е опасна стъпка, защото тя може да доведе до неизвестни и неблагоприятни странични ефекти. Първо трябва да се придържаме към едно съединение и следвайте правилния цикъл, за да видите, че получавате желаните резултати преди да скочи към друг продукт. Ефективната доза на SARM ще се различава за всеки човек също и трябва да обсъдите с треньор, за да получите по-добро разбиране за него. Просто не се опитвайте да следвате рутинната програма, която вашият приятел прави, защото може да не доведе до същите промени. 

Всеки човек има различна физиология, така независима оценка трябва да се направи, когато приемате всякакви добавки.
Най-много Sarm цикли са последвани от почивка или след цикъл заместителна терапия. Много хора го пренебрегват, но това е от съществено значение, защото тя може да ви спаси от нежелани проблеми по-късно. За пример, ако направите един цикъл на мек SARM като Ostarine, можете да го следвате с малко след цикъл терапия и вероятно полза малко от PCT по-тежки цикли трябва да обмислят тестостерон бустер когато на Sarm за 4-6 седмици. Отново, това е само един пример, и различно съединение може да бъде по-подходящ за вас, така че винаги се консултирате с вашия лекар за най-добър съвет.
Друго погрешно схващане е, че не е нужно да се обучават и диета по време на SARM цикъл. Това е грешно, и много хора се оставят на здравето си и фитнес рутинни след завършване на цикъла, и след това се оплакват, че ефектът на SARM е износена. SARM ще насърчава само анаболни дейност в тялото си, но трябва да упражняват и ядат здравословно да поддържате желаната физика. Вашата фитнес рутина е особено важно в първата SARM цикъл, защото тя ще ви помогне да поддържате вашата постно мускулна маса.
Някои хора виждат положителни резултати през първите няколко седмици от цикъла на SARM, докато други отнемат малко повече време. Не трябва да се притеснявате за това твърде много, защото както споменахме по-рано, всяко тяло е различно и работи по различни начини. Това, което трябва да запомните е да остане последователен, така че можете да видите дългосрочните ползи от SARM добавки.
Ако сте готови да започнете и да закупите sarms можете да разглеждате нашия сайт намирането на перфектен Sarms да отговарят на желаната цел, Уедър търсите за загуба на мазнини без загуба на мускулна маса, мускулна печалба, загуба на тегло увеличаване на нивата на хормона на растежа или дори да увеличите вашия плътност на скелетните мускули след това ние го имаме в Sarms магазин.
Какво да се вземат?
Вашият първи цикъл трябва да бъде проста, 1 или 2 съединения, взети за 8-12 седмици в препоръчаната дозировка. Първият ми цикъл беше Gold Sarms Ostarine, голям всички закръгляне, което ще намали телесните мазнини, докато добавяне на добър 3-5kg на мускул. Можете да вземете тази доза веднъж на ден като Ostarine има активен полуживот от 24 часа. Резултатите са склонни да се удари в около седмица 2, където тежестите ще се чувстват значително по-лесно да представител & сила ще се ускори с дневна скорост. Добавянето към Gold Sarms Ostarine може да бъде още по-възнаграждаване, чрез подреждане Ostarine с друго съединение можете допълнително да подобрите резултатите, които търсите в зависимост от вашата цел. Gold Sarms Cardarine е чудесно за потребителите, които търсят издръжливост & загуба на мазнини, докато Gold Sarms Ligandrol е чудесно да се добави на още по-голям размер. Ако предпочитате да изпробвате нашите стекове, можете да видите нашата трансформация стекове и избор, който отговаря на целта ви най-много.