Топ 5 сайта за сваляне на мп3 музика

2
589
Добави коментар
atti
atti

В интернет има много места от където може да свалите музика в мп3 формат.
В тази статия сме събрали 5-те най-добри места за сваляне на музика според
проучването на нашите експерти.

Номер 1: Торент сайтове.

Безспорно една от най-големите библиотеки са сайтовете за торенти и по специфично the pirate bay. От сайта, може да намерите практически албумите на всеки известен изпълнител и да си ги свалите анонимно.

За целта е нужно да си свалите приложение за сваляне на торенти като utorrent, bittorrent или други. След като инсталирате програмата и свалите торент, той ще се зареди в нея, избирате локация и свалянето започва. Разбира се може да търсите и в други по малко известни сайтове като аренабг или замунда.

Номер 2: Youtube.

Ютуб е най-големият сайт в света за видео съдържание, в който се качват хиляди часове видео в секунда. С полезни безплатни програмки като YTD Video Downloader, можете да копирате адрес на видео с музика, която Ви харесва и да го свалите на компютъра си във видео формат. Програмата Ви позволява да превърнете видеото в мп3 файл, след като го свалите.

Номер 3: Soundcloud.com

SoundCloud е един от най-известните сайтове, където можете да изтеглите легално музика. Както и в YouTube, тук можете да намерите разнообразие от аудио записи: ремикси, караоке, неиздадени песни и много други. За съжаление няма да можете да изтеглите по-голямата част от популярните песни поради правни проблеми, те са достъпни само за слушане. И все пак има толкова много нови групи и певци, които публикуват там, така че със сигурност ще откриете нещо, което ви харесва.
Между другото, повечето от тези млади групи имат страхотни ремикси на известни песни, които никога няма да чуете другаде. Така че, не губете времето си и създайте профил в SoundCloud точно сега.

Ако не искате да попълните формуляр за регистрация,
можете да се регистрирате с профилите си във Facebook или G +. След това потърсете песен или група. Ако е налице за изтегляне, под песен ще видите бутон „Изтегляне“. Песента ще бъде изтеглена на вашия компютър

Номер 4: https://mp3hitove.com

В MP3 хитове хората споделят музиката си безплатно за комерсиална употреба.
Това води до дъжд от музикални композиции, което го прави трудно да се намери необходимия. Но ако успеете, ще откриете много любопитни варианти на песни.

Така че, ако трябва да добавите музикален запис към видеоклипа си и не искате да имате проблеми с профила си, отидете на mp3hitove.com и потърсете някаква велика музика. Проверете най-популярните, най-изтеглените, последните и най-играните песни. Когато сте готови, кликнете върху бутона Изтегли, за да получите песента.

Номер 5: https://downloadmp3bg.com

Downloadmp3bg.com е сайт известен с голяма музикална колекция. Може би си мислите, че е възможно само да стриймвате песните, без да ги изтегляте, но това не е напълно вярно. На Downloadmp3bg.com можете да намерите раздел с безплатни изтегляния на музика. Има много жанрове, които ще видите в дясната колона.
Изберете жанр и проверете какви песни можете да получите. Когато намерите нещо хубаво, трябва само да кликнете върху бутона за безплатно изтегляне, за да получите тази песен на вашия компютър. За съжаление качеството на музиката не е посочено,
но можете да слушате песента, преди да я изтеглите.