Звездата от “Карибски пирати” чака второ дете

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Резорт дефилето на Chanel за 2020-та, което се проведе на 3 – ти април в Париж, привлече неимоверна тълпа от хора,които са в индустрията, както и, разбира се, немалко знаменитости, точно както приляга на име от подобен калибър.

Кийра Найтли е едно от звездните имена, дошли да уважат първата колекция на Виржини Виар за старата френска къща, а паралелно с дефилето и последвалия коктейл в чест на новия часовник J12, 34-годишната актриса оповести втората си бременност. През последните няколко месеца Найтли усилено отсъстваше от светлината на прожекторите с цел да запази новината по-дълго в тайна, но наедрялото й коремче вече не може да остане скрито за тълпата почитатели.

Променената фигура на актрисата се забеляза още по време на дефилето, но точно преди началото на коктейла на площад Vendome, папараците успяха да уловят в детайл промяната. В красива копринена рокля в екрю тон и женствено падаща свободна кройка, разбира се, с подпис от Chanel, актрисата се усмихва на камерите и подобаващо спира за кадър с новия модел часовник.

https://www.instagram.com/p/Bw-Fl_0nP9X/

Това ще е второ дете за звездата от “Карибски пирати” – Найтли е омъжена за британския музикант Джеймс Райли, с когото имат 4-годишна дъщеричка Еди.