10 анти-модни тенденции

1
142
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка една от нас се стреми да бъде красива и да изглежда добре, дори и не винаги да успяваме, но както всеки човек прави грешки доста често вместо да сме модерни може да заприличаме на карикатури, заради някое модерно изпълнение.

Модата е променлива, но това, че модата се променя не означава да сменим целия си гардероб по стила, който трябва да е. Трябва да купуваме неща, които ни стоят добре и все пак са модерни.

Тук ще ви покажем 10 анти-тенденции според модния стилист Влад Лисовец, все пак модерна не означава красива.

Бели дънки

Белите дънките визуално ни правят по- пълни и в редки случаи стоят добре на някой. Така че, ако в някой от магазините видите бели дънки , по-добре да минете без да спирате!

Облекло с кристали и камъни

Бляскавите джинси и якета, украсени с кристали, бяха модерни в далечните 2000-те, а сега такива дрехи работят срещу вас, казва стилистът.

Обикновено това е украсено с блясъци и кристали, за да се повиши неговата условна стойност в очите на потребителя. Не е случайно, че повечето шапки с кристали се продават в преходи, тъй като това е поразително.

Пухени жилетки и елетчета

Кожените жилетки и пухени елетчета, които са били на върха на популярността през 2009 г., сега са подходящи само за приемане на гости до камината в селска къща и изглеждат абсолютно абсурдно в метрото или автобусите. Моден критик говори за този елемент на гардероба по следния начин: ” Това е бедствие! Някакъв вид паралелна мода . “

Космати дълги палта

Много е важно да се мисли за практичност на избраното нещо! Ако сте шофьори, без значение колко студено ще бъде в колата ви, а дължината на коженото палто може да доведе до допълнителни неудобства по време на шофиране. В ежедневието дългото палто е подходящ само за почистване на пода в микробус.

Дълги искрящи шушлякови якета

 Пародия върху палтото напоследък стана много популярна, но якето трябва да остане яке, а палтото трябва да е ушито от изцяло  други материали.

Джинси, пъхнати в ботуши

Да, след като беше съвсем приемливо, но сега дънки, вкарани в ботуши и дори боти, изглеждат просто глупаво и безвкусно.

 

Ледено русo

Днес има голям брой стилни опции за боядисване и изобщо не си струва да носите толкова светъл цвят на косата

Изобилието от златни бижута

Златни верижки и обеци, които успешно подчертават стила – това несъмнено е класика, която никога няма да излезе от модата. Но огромните вериги, гривни и обици, събрани заедно по случайност, ясно показват липса на вкус.

Угс ботуши 

Угс, както и ботуши от овча кожа, напуснаха класацията на модните неща преди няколко години. Тези обувки са подходящи, когато е ужасно замръзнало на улицата или има тежки студове.

В други дни е по-добре да оставите тези обувки за пътувания извън града и зимни разходки, но със сигурност не ги носете всеки ден Освен това мъже по целия свят критикуват момичетата за тази обувка, тъй като тя обезобразява дори най-идеалната фигура.

Платформи 

Платформени обувки с високи токчета като модна тенденция загинаха през 2010 г.