10-те най-сексапилни многодетни майки

1
82
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка една жена иска рано или късно в своя живот да стане майка. Разбира се, това се случва в един момент, но много от тях желаят да запазят хубавата форма на тялото им. Но уви, понякога това не се случва дали поради липса на мотивация или са твърде заети с децата си.

Лятото наближава  и всеки иска  да изглежда добре, дори и да не сме станали наскоро майки. А за бъдещите или вече майки от няколко месеца сме подготвили 10  популярни жени, които имат 3 или над 3 деца и са в перфектна форма.

Българската манекенка Ирена Милянкова е едва на 32 години, а вече има пет деца, но това не и пречи да изглежда страхотно.

Виктория Бекъм заедно със съпруга й Дейвид имат 4 деца – 3 синове и 1 дъщеря. Виктория е много дисциплинирана. Всеки ден тя става в 6 часа сутринта и тренира 1 час, докато се събудят децата. След това приготвя закуска и тя или Дейвид ги закарват до училище.

Деми Мур има три дъщери от брака си с актьора Брус Уилис. Днес тя е на 55 години и продължава да изглежда прекрасно.

Кейт Гослин – медицинската сестра от САЩ, която заработи 10 милиона долара и стана тв звезда благодарение на това, че е майка на 8 деца. След като сключва брак, Кейт разбира, че заради здравословен проблем, няма как да забременее. Затова с мъжа й решават тя да се подложи на изкуствено оплождане.

Джулия Робъртс и нейният съпруг – операторът Даниел Модър, имат три деца. Актрисата неведнъж е споделяла, че най-важното за нея са децата и семейството.

Германският модел Хайди Клум има 4 деца. След всяко раждане са й трябвали само по няколко месеца, за да се върне на модния подиум и да дефилира по бельо. Хайказва, че най-добрият начин за сваляне на килограми след раждането е кърменето. Според нея е важно да слушате тялото си и да не прекалявате. За да поддържа форма, моделът обича да кара колело, да разхожда кучето си и да скача на батут.

Анджелина Джоли има 6 деца. Три от тях са осиновени, а другите три са биологични на актрисата и бившия й съпруг Брад Пит. За да поддържа фигурата си, Джоли практикува йога, аеробика и кикбокс.

Джесика Алба и съпругът й имат 3 деца – две дъщери и син. За възстановяване и поддържане на формата два пъти дневно актрисата прави упражнения два пъти дневно. Освен това тя спазва диета с ниско съдържание на захар.

Наталия Водянова има 5 деца. Но изглежда перфектно и не е слизала от модния подиум. 36-годишната рускиня поддържа фигурата си с танци.

Кейт Уинслет  майка на 3 деца. Кейт признава, чe не е стъпвала на кантар от 12 години насам и не знае дори приблизителните си килограми. Тя препоръчва и на другите жени да се откажат от навика да се мерят непрекъснато, за да не страдат от комплекси за фигурата си.

Тагове
Анджелина Джоли, Виктория Бекъм, Деми Муур, Джесика Алба, Джулия Робъртс, известни майки, Ирена Милянкова, Кейт Гослин, Кейт Уинслет, многодетни майки, Наталия Воднянова, Хайди Клуум