Тренд радар: Одеяло за хладни вечери

1
149
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сутрин е хладно, горещо следобед, отново студено вечер – за непредсказуемо майско време ще бъдат добре дошли модерните пелерини и одеяла. Кашмир “одеяла”, обемни ватирани шалове и огромни топли плитки, хвърлени през раменете, видяхме в много предавания от сезона есен-зима 2019 година.

Мария Грация Кюри предлага да се носят трикотажни карета, които приличат на гигантски шалове, Вероника Етро носеше полуетнически пончо, а Рикардо Тиши носеше обширни „одеяла“, завързани на раменете. Такива опции трябва да се харесат на модни жени, които винаги са студени в светли дрехи и наметала: на студ, тези неща могат да се носят над връхни дрехи, а при затопляне – като независим елемент, да се обличат рокли, сака и ризи.

Една по-уютна версия, особено за тези, които сутрин искат да не излязат от любимото си одеяло, е голям, надут шал с пух или памучен тампон, който може да се носи дори над класически палто или строг костюм. Нещото е незаменима не само за работни дни, но и за празници, за използване като възглавница или одеяло в самолета, и, разбира се, ленив уикенд, когато сме с тениска, любими дънки и ярки маратонки ще бъде най-доброто допълнение към такова „одеяло“.