Свежи цветове и ярки принтове са модния хит това лято |

1
221
Добави коментар
elenita
elenita

ова лято ще бъде ярко! На преден план излизат колекциите, които създават слънчево настроение. Особено предпочитани са ярките принтове и флоралните мотиви, поясняват от Ree.bg. Магазинът вече предлага пролетно-лятната си колекция
  Женственият и романтичен стил продължава да бъде актуален
 
Този сезон дамските тениски са задължителни. Разнообразието от цветове и стилове ги прави незамени както за ежедневието, така и за по-специални случаи.

Удължените модели, тип туника, дава голяма свобода и възможност на дамите да изразят собтвената си индивидуалност. Дрехата се съчетава еднакво добре както със спортен панталон и джинси, така и със стилни прави поли. Промяна в аксесоарите и другите елементи на облеклото  ни позволяват да изглеждаме различно и със собствен стил.

За работа и специални случаи препоръките са за туника в един цвят, пък би той и ярък и дискретни принтове. Романтичният стил е представен от голямо разнообразие топове в пастелни тонове и декоративни елементи. И това лято са актуални моделите във винтидж стил, предимно в бяло или пастелни тонове. 

Другото предимство, заради което експертите препоръчват  тениски с удължен силует е фактът, че тази кройка прилага добре на всяка фигура. Впрочем, от Ree.bg предлагат дрехи както от най-малките размери, така и облекла за макси дами, размер 5XL.

  Хитът на лятото са ярките щампи и смели съчетания
  Принтовете са навсякъде – върху удобните широки туники, в мотивите на прилепналите топове, върху елегантните блузи. Цветовете са от цялата палитра, има за всеки вкус. И все пак предпочитанията на дизайнерите са към типично летните тонове – ярко жълто, огнено червено, ярко синьо, тревисто зелено. Флоралните мотиви също ще са предпочитани през този сезон, внасяйки нотка романтика. Но все пак хитът на лятото са  смелите принтове с щампи,  тип Streer art, които сякаш разказват истории.