Блясък и класа на червения килим в Кан

1
164
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази година е 72-ото издание на филмовия фестивал в Кан. Как бихме описали фестивалът с две думи? Изящност и креативност. Голяма част от популярните звезди бяха там, дори и български артист в момента е там и това е Графа.

Всяка една популярна личност – блести. Разбира се, те искат да отличат от останалите, като подбират най-хубавите тоалети, които са направени от известни дизайнери. Ние от emodno.com ще ви покажем най – интересните, нежни и различни тоалети на известните личности, които присъстваха и освен,че ще ги видите – ще разберете кой са техните дизайнери.

Започваме с Приянка Чопра и Ник Джонас, двамата бяха облечени, все едно като на сватба. Може би това им е било целта – все пак са лудо влюбени. Със сигурност не останаха незабелязани от аудиторията, която беше там и папараците. Роклята на Приянка дори е от сватбената колекция за пролет 2020 на дизайнера Жорж Хобейка.

Индия продължава да бъде изцяло представена на този филмов фестивал в Кан с актриса Даяна Пенти, която се качва на червения килим за премиерата на “Скрит живот” в неделя (19 май) във Франция. Тя спря дъха на всички благодарение на роклята, с която се появи. Дизайнерът, който е “виновен” за красотата върху Диана е Недрет Тачироглу. 

Моника Белучи се присъедини към множество знаменитости за премиерата на филмовия фестивал в Кан в събота (18 май) във Франция – „Les Plus Belles Annees D’Une Vie“. Както винаги италианската актриса излъчваше блясъка и класата от себе си, както тя си знае. Тъмната рокля, която носише бе на Диор, но все пак това е Моника Белучи, бихме ли се съмнявали в стила и?

Наталия Водянова направи първия си гранд в началото на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. за премиерата на „La Belle Epoque“ в понеделник (20 май) във Франция. Тъй като супермоделът често гравитира към червения цвят, всички бяха омагьосани, като я видяха изцяло за различен тон. Художествеността на този дизайн на Ателие Версаче беше спираща дъха – от красиво изтънчената метална дръжка в листовидна мозайка до шиповете на руж, които шепнеха през роклята на колоната и подчертаха силуета на тялото.

Ая Наоми Кинг изглежда се радва на втората си година като посланик на L’Oreal. Актрисата от “Как да се измъкнем с убийство” се усмихваше, докато присъства на премиерата на “Скрит живот (Une Vie Cachée)” по време на филмовия фестивал в Кан в неделя (19 май) във Франция. Тя бе с най – лятната рокля от всички на фествала. Елегантни слоеве от тюл, за да създадат тази ефирна рокля Zac Posen с класическата си марка “да се разхождаш или да се прибираш”.

 

Бела Хадид В Роберто Кавали – Премиера на Канския филмов фестивал „Болка и слава“ (Долор Глория / Дулеър и ет Глори). Същата тази рокля обаче, не е носена за пръв път на фестивала в Кан. За пръв път роклята се появява на фестивала през 2013 върху Шарън Стоун. Но въпреки изминатите години роклята е – КЛАСА.

Пенелопе Крус се присъедини към множество бляскави дами на червения килим за премиерата на „Болка и слава (Dolor Y Gloria / Douleur Et Glorie)“ по време на филмовия фестивал в Кан в петък (17 май) във Франция. Тя бе избрала да бъде с раница на червения килим, но защо – само тя си знае. Дори и с раница, роклята на Шанел – беше ретро  напомняше на Карл Лагерфелд, представящ го през пролетта на 2002 г. колекция Haute Couture.

Тагове
Ая Наоми, Бела Хадид, дизайнери, Диор, Моника Белучи, Наталия Водянова, Пенелопе Круз, Приянка Чопра, Роберто Кавали, фестивал в Кан, Филмов фестивал в Кан, Шанел