Система за сън Nash Indulgence Sleep System 5 Season

1
153
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Когато сте на риболов трябва да се чувствате комфортно, независимо от времето. 

The Nash Indulgence Sleep System с луксозен матрак и сменяеми, луксозни завивки с цип, за да ви помогне да създадете перфектното ниво на топлина и комфорт.

Осигурявайки прохладен въздушен поток за горещи дни, предлагайки уплътнения с велкро ленти, за да се запази топлина при дълги зимни нощи, и с по- голям матрак и опция за рамка за по- високи рибари, системата Indulgence Sleep е проектирана около вас и се ангажира да направи риболова удобен.

Повишената централна лумбална опора и плоски крака, които идват с удобни дупки за фиксиране, ви осигуряват стабилна основа, без значение колко вечери сте за риболов. 

Въпреки всичкия този комфорт и преднамереност, сезонът на Nash Indulgence Sleep System 5 е лесен за прибиране и изкарване от превозно средство, както и за транспортиране с количка  до брега.

Екипът на Неш е помислил за всичко, а SS-5 включва джоб с два отвора за всичките ви малки аксесоари и лични ценности.

С възможност за премахване и замяна на завивки и лесно прикрепяне на уютния зимен кожух, това шаранско рибарско легло е идеална покупка за специалния риболовец и заслужава ентусиазирани начинаещи купувачи.

Основни характеристики:

Велкро лентите запечатват въздушния поток през зимата за допълнителна топлина

Подобрена централна лумбална опора

Двойни джобове