Боримиров: Никой от „Левски“ не ми потърси отчет за работата

1
180
Добави коментар

Бившият директор на детско-юношеската школа на футболния „Левски“ – Даниел Боримиров, заяви, че никой от клуба не потърсил отчет за дейността му в последните 5 години и не е провеждал разговори с новото ръководство на „сините“.

„От клуба никой не ми е поискал отчет за свършената работа. Чух, че Павел Колев казва, че сме приятели. Познати – да, но не и приятели. С човек, с когото сме се виждали много рядко, няма как да нарека приятел. Никога не сме говорили за ДЮШ, имахме 2 срещи преди да ме освободят, но на тях се говореше за ремонт на общежитието и на тревното покритие“, каза Боримиров.

Легендарният футболист на „сините“ направи отчет за своята дейност в детско-юношеската школа на тима. Той беше на директорския пост в нея в последните 5 години.

„Не мога да приема, че ще развалиш нещо работещо. Вие сте журналисти, вие разберете защо. Няма да спра да обичам „Левски“. Хората са преходни, „Левски“ е вечен. Съумях да направя един добър колектив от треньорите. Всеки идваше зареден за работа и искаше да върни нагоре. Трудното се постига, но ние вярвахме и за това успяхме. Боли ме, че ще се разделя с треньорите, срещнах прекрасни хора, които дават мило и драго, да се развиват децата“, каза още Боримиров.

Той заяви, че в последните години клубът не е инвестирал в школата и се надява, че с идването на новото ръководство нещата ще се променят.

„Летвата е високо вдигната и „Левски“ не е лъжица за всяка уста. „, завърши Боримиров.