Има ли странични ефекти Лигандрол?

1
543
Добави коментар
vivi805
vivi805

 

SARMs (SARM) са селективни модулатори на андрогенни рецептори. Според механизма на действие , изследователите са успели да постигнат директна регулация на рецепторите, които контролират процеса на нормален синтез на мускулната тъкан, заобикаляйки хормоналното влияние. Както знаете, нашето тяло включва механизмите на „достъп“ до различни системи, използвайки редица взаимно заместващи методи, които се активират при определени условия на човешка дейност.

Ligandrol е най-успешният SARMS за покачване на мускулна маса и сила. Той е селективно андрогенен рецептор модулатор. Лигандрол(LGD-4033) се използва от пауърлифтъри, стронгмени, културисти и атлети практикуващи различни видове спорт като главната му цел е покачване на мускулна маса. С негова помощ може да постигнете резултати сходни с тези на анболбите стероиди, но без тейните странични ефекти.

 

Свойства на Лигандрол:

Един от най-ефективните сармс е лигандрола.Този вид стимулант е придобил огромна популярност в фитнес средите. Употребата му позволява бързо и ефективно постигане на чиста мускулна маса, без дори да се наруваша естествения метаболизъм.Състоянието на мускулите се връща към оригинала, характерен за млада възраст.

Лигандрол :

– не засяга производството на тестостерон, не инхибира и не стимулира – не влияе на черния дроп – не води до забавяне на телесни течности – не засяга вегетативната система в тялото, не повишава кръвното налягане – няма странични ефекти, които дават анаболните продукти

Може да наречем лигандрол– хранене за рецепторите, активирайки нормалните им функции.Обърнете внимание, че Лигандрол има положителен ефект върху костната маса и ставите. Това е допълнителен ефект, който осигурява цялостно възстановяване на физическата активност на възрастните хора, както и спортисти, практикуващи силово обучение. Всички типове SARM се използват за лечение на остеопороза и възстановяване на костната маса.SARMS Ligandrol може да се употребява и от хора, ангажирани с тежка физическа работа.

SARM не изискват промени в диетичната система, по-специално, увеличавайки дневния прием на калории. Но протеиновите диети помагат за подобряване на ефективността на приема на хора, които целенасочено изграждат мускулна маса. Когато приемате Ligandrol по време на нискокалорични диети не намалява количеството мускулна маса.