Роботът Чапек на планетата с трите слънца. Книга първа Follow

Роботът Чапек на планетата с трите слънца. Книга първа

Роботът Чапек на планетата с трите слънца. Книга първа Роботски приключения Хартиено издание Доставка: 3 работни дни Цена: Previous Next

Скъпи приятели,

Затегнахте ли коланите? Излитаме на пътешествие в необятния Космос. Роботът Чапек ще ни заведе на чудната планета с три слънца. Ще ловим трикраки врани и тръбоклюн опашат мисирник. Ще свирим на барабан от кожа на пъпчив тъпоглав броненосец. Ще си направим извънземна библиотека. Ще се борим с триглавата Химера и ще търсим джинове в пустинята. Не ви е страх? Да започваме!

Робот на борда! Излитаме в открития Космос с железния почтичовек Чапек Първи и започва нашата междупланетна одисея в непознати светове, населени с нечувани и невиждани създания. Докосваме се до митове, легенди и исторически факти от съкровищницата на Земята, разказани със смигване и съвсем нова визия в текст, илюстрация и комикс. За всички млади (и по дух) изследователи, които обичат роботи, технологии от бъдещето, далечни пътешествия и чудати извънземни, изкусно оплетени в увлекателни истории с поука и обилно подправени с хумор и въображение.

Смешна, забавна, ненатрапчиво поучителна и образователна нова детска поредица за любознателни деца и родители. Другите две предстоящи заглавия от поредицата са: „Роботът Чапек и шпионската мисия на Пафуй Сянката“ и „Роботът Чапек, чудовищният лабиринт и сърдитото лигаво чудовище“.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност