Стилен – не означава скъпо. модни изкушения

2
159
Добави коментар

Стилен – не означава скъпо.  Ако не искате да давате купища пари за луксозни и маркови дрехи, няколко модни съвета, с които ще изглеждате елегантни и стилни … И  по-евтини материи пак могат да стоят перфектно.

Искам да отида на почивка в този марокански костюм. Но го искам много, ама много по ефтино, моля!

Модна дамска ризи с печат в европейски и американски стил, 1981-50-9675

Модни дамски панталони 1981-48-9674 в европейски и американски стил

Новата лятна тенденция от Азия. Докато Европа активно носи дантели и блузи с квадратно деколте в стила на Средновековието, Корея ни показва изключителна женственост. Блузи с активен цветен принт излязоха на модата. Вижте в aliexpress

Навярно редовно ви се случва да седите сутрин пред гардероба в чудене какво да си облечете днес. Ето няколко свежи модни предложения

2019 модна Midi рокля  Секси V деколте пайети парти рокля

Дамски летен комплект от две части сако с дълъг ръкав и къси панталони с висока талия и ластик на кръста

летен костюм с панталони TWOTWINSTYLE за жени

  летен женски костюм от две части, дълги сако с колан + небрежни дамски къси панталони, костюм

3 РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО НА ОТЛИЧНА ЦЕНА! Преди лятото на 2019 г., аз се събрах ВНУШИТЕЛЕН списък с желания на рокли . Какво ги обединява? Естествен състав. През лятото на синтетика – е ад, съгласени ли сте? Шоурумите ни предлагат добри възможности дрехи от естествени тъкани, но видяхте ли цените? За цената на една рокля на Алиекспрес, можете да си купите до три.

Дамска елегантна бяла рокля моделът го има и в черен цвят. Италианките обожават да носят черно в жегата, но трябва да призная, че за мен този цвят е некомфортен. Материята е чист памук, 204 продажби и солидни отзиви.

Раирана рокля ? А не! Този десен отново се възражда на подиумите. Например, пролетта се появи като загадка и буквално на другия ден тази морска ивица на бял фон -шоуто на Prada, Resort 2020 бяха пълни с модели. Така че това е абсолютна класика, казвам ви. И стилът е просто прекрасен. Чист памук и 2997 продажби! Оценка 4.8 и 1083 добри отзиви.

Дамска лятна рокля. Изглежда супер естествено, нали ? Има я в два различни нюанса – бяло и приглушено синьо. Материя памук и лен! 26 продажби, но вече има и реални снимка. Вижте сами!

Дамска лятна тениска със щампа цвете камелия

Лято , плаж, море!!!

Цял бански костюм с деколте и копчета отпред

Цял секси бански костюм модел 2019 с препаска

Секси печат женски бански комплект 2 части с ниска талия, различни цветове

Секси дамски бански костюм с висока яка, цип

  Обичам Aliexpress заради факта, че там може да се намери почти всички – най-модерни и подходящи дрехи, обувки, чанти, козметика и още …и то на такива атрактивни цени. 

Ето някои от любимите ми магазини