По 1 чаша на всеки 4 часа и ще се отървете безпощадно от мазнините

1
152
Добави коментар
slavchev
slavchev

Овесените трици са един от елементите на здравословното хранене. Но тази смес от несортирани брашна и черупки от зърно, полезна ли е в процеса на отслабване? 

Нека да го разберем. Първо, с редовна употреба, дори в малки количества, те подобряват чревната перисталтика. На второ място, те активират процесите на пречистване, като премахват токсините и отпадъците. Трето, те насищат и следователно, след хранене се чувствате сити доста дълъг период от време

Ние добавяме, че това е непрекъснато влакно, което образува полезна микрофлора на червата, което облекчава дисбиозата и запека. След 2-3 седмици можете да видите резултата от промените: най-проблематичната кожа става свежа и здравословна, а загубата на тегло е безболезнена. И, като взема много активно участие в метаболизма на мазнините и въглехидратите, триците облекчават хроничната умора .

Правилното начало е ключът към успеха

Проверете опаковката, преди да купите трици. Можете да изберете овесена каша или пшеница, елда, както и ръж. Много популярни са комбинациите с ябълки, боровинки, лимон, ерусалимски артишок и дори морски кален. Ако искате да постигнете по-добър резултат, не купувайте с примеси.

Не ги използвайте веднага в големи количества от първия ден за загуба на тегло. През първата седмица е достатъчно да вземете 1 чаена лъжичка три пъти дневно, около 20 минути преди хранене. Всеки път накисвайте триците с чаша чиста вода, натурален сок, кисело мляко или билкова инфузия. Постепенно обемът трябва да се увеличи до 3 супени лъжици на ден.

По-късно можете да организирате ден, който да карате само на трици. Но само когато тялото е свикнало с редовното им приемане. Подобряване на форми с помощта на трици – това не е диета, която е необходимо да се придържаме към определен период от време, а начин на живот.

Овесени трици + кисело мляко= строг режим

Дори да сте готови да ядете трици ежедневно, за да нормализирате теглото си,  точно сега, на този етап, искате да загубите колкото е възможно повече, без последици за здравето, следвайте тази строга диета.

Натрошете триците в кафемашина и излейте 1 супена лъжица прахообразна маса с нискокалорично кисело мляко. Използвайте на всеки четири часа. Последното приемане на такава напитка трябва да бъде не по-късно от три часа преди лягане. Задръжте в продължение на три дни, като същевременно поддържате нискокалорична, но балансирана диета. Така ще можете да свалите до 4 кг. без проблем

Ако често се откаже от вечерята, за да не наддавате тегло, пийте кисело мляко с трици и няма да останете гладни и бързо ще загубите тегло. Между другото, този подход се харесва от много хора.

Преди да използвате трици, уверете се, че нямате големи противопоказания: гастрит, колит, улцерозни лезии или остри форми на холецистит, хепатит. Във всички други случаи ви даваме зелена светлина да действате. Можете да говорите колкото искате и да мечтаете за по-добра фигура, но нищо няма да се случи, докато не започнете да действате. И ако се интересувате от физически упражнения, погледнете тук. Запазете съветите в отметките и ги следвайте.

По 1 чаша на всеки 4 часа и ще се отървете безпощадно от мазнините

5 (100%) 2 глас[а]