Джордж Клуни, Леонардо ди Каприо и Джони Деп ще претендират за ролята на Синатра

8
Добави коментар
raya
raya

За главната роля във филм, посветен на Франк Синатра, който иска да заснеме режисьорът Мартин Скорсезе, претендират три холивудски звезди: Джордж Клуни, Леонардо ди Каприо и Джони Деп, съобщи БТА, цитирайки в. „Гардиън“.

Твърди се, че самият Скорсезе предпочита да работи с Леонардо ди Каприо, с когото вече е заснел четири ленти.

Ръководството на „Юнивърсъл“ обаче било по-склонно да привлече в проекта Джони Деп, обръщайки внимание на режисьора върху великолепната му игра в „Джони Д.“.

От своя страна дъщерята на Синатра – Тина, която е продуцент на проекта, иска да види в ролята на прочутия певец, Джордж Клуни.

Нито един от тримата актьори няма да пее в лентата, тъй като в нея ще бъдат използвани оригинални записи на Франк Синатра.

Проектът на „Юнивърсъл“ ще е първият игрален филм за живота на Синатра, предназначен за голям екран. Досега за живота на американската легенда са правени телевизионен сериал и телевизионен филм.

Предвижда се Скорсезе да пристъпи към снимките на филма в средата на 2010 година. Франк Синатра е роден в Бруклин през 1915 година. През дългата си и плодотворна кариера той записва няколкостотин песни и играе в десетки филми. Синатра умира през 1998 година от сърдечен удар. БТА

Още новини: • Интервю с „Позор” • Последен плакат на „Шерлок Холмс” • Книга: В търсене на Ал Пачино • Жертвата на Полански иска прекратяване на делото • Рене Зелуегър се е разделила с Брадли Купър