Икономични отоплителни конвектори ADAX Норвегия

1
301
Добави коментар
penkov
penkov

Икономични отоплителни конвектори ADAX Норвегия

ADAX произвежда електрически отоплителни конвектори за всички видове помещения – спални, холове, мазета, вили, бани, офиси и други.

Електрическите уреди ADAX  се използват както за временно така и за постоянно отопление като олицетворява хармонично същността на Скандинавския подход за комфорт. Надеждността и ефективността на тези устройства се  допълва с елегантния им дизайн.

Марката АДАКС е известна най-вече със своите уреди за отопление, спечелила заслужена репутация в световен мащаб. Адакс конвекторите създават една мека, ненатрапваща се топлина, която не изсушава въздуха.

По отношение на безопасността – конвекторите на ADAX са снабдени с прецизни термостати и ниско-температурни нагреватели. Не съществува опасност да са в близост до мека мебели, пердета или пък  човек да се изгори от тях. Притежават автоматична защита от прегряване , както и са защитени от токови удари. ADAX произвежда и серия отоплителни уреди подходящи за баня с ниво на защита IP 24.

Монтажът на конвекторите  е изключително лесен и веднага след това може да се радвате на тяхната работа. Адакс са изключително ефективни и при подходящ и точен избор от отоплителни тела ще ви спестят много от сметките за ток. 

ADAX е символ на ефективни, надежни, безопасни и лесни за употреба отоплителни уреди от ново поколение.