Търново Сайдинг-Фасадни сайдинг изолационни облицовки

2
236
Добави коментар

Общият пазар на сайдинг индустрията е положителен, тъй като тя продължава да расте всяка година. 

Материалът за сайдинг винил е 80% поливинил хлорид, или PVC и 20% други материали, за да му се даде  цвят, текстура, и дебелина. Този тип материал за първи път е въведена през 1950 г. и  драстично е увеличил  популярността си и досега. 

Сайдинга е оптимално решение да запазите инвестицията, която сте направили за Вашата къща. Тази облицовка Ви дава визията на боядисано дърво, без всичките проблеми на дървените облицовки. Не се налага допълнително поддържане и боядисване на фасадата, каквито се налагат при стандартните фасади. Сайдингът никога няма да ръждяса или корозира.
Продължителната издръжливост на атмосферни влияния на сайдинга означава, че Вашият дом ще запази чара и стойността си дълги годините със съвсем лесна външна поддръжка (измива се с вода).

Caйдинг се характеризира с голяма устойчивост на цвета и стабилност на облицовъчният панел. Оцветяването не е само повърхностно и затова надрасквания и изтърквания на цвета на практика е невъзможно. Облицовката е еластична и здрава и поема удари като не се поврежда.

Сайдингът е система от облицовъчни панели и завършващи профили, произведени така ,че да се монтират бързо и лесно дори и върху най-трудните за изпълнение места.

Ключът към дълъг живот на фасадата на къщата е не само на правилния монтаж на сайдинга, но и оригиналното качество.

Виниловият сайдинг се предлага в различни цветове и никога не изисква пребоядисване. 

Цената на сайдинг е може би най-важният фактор при вземането на решение кой вариант за фасадна облицовка да се избере.  Виниловият сайдинг се предлага в различни цветови варианти.

Сайдинг-Универсалност по цвят и текстура, подходящ за използване през четирите сезона и осигурява лесен транспорт и приложимоста като предлага бързи и ценово ефективни решения.

Фасадните облицовки които предлагаме са устойчиви на UV слънчева светлина, шум и топлоизолация гарантира ефективност на разходите по отношение на отопление и охлаждане

Енергийната ефективност се измерва с R-стойност или термично съпротивление на материалите. За винил R-стойност е от 0,61. Въпреки това, при виниловият също могат да бъдат  повишени R стойност до 2.0 – 3.0 взависимост от изолационният материал.

Колко време ще издържи сайдинга  и трябва ли да бъдат заменени или ремонтирани, както и каква е гаранцията?  Това са основните въпроси, които трябва да знаете при избора на вида на сайдинг за вашия дом. Виниловият сайдинг идва с гаранция от 25-30 години