bezzar.net » Подбрано » Най-търсените мацки в интернет 3

9
Добави коментар
nermal
nermal

Класацията от миналата седмица продължава. Ето ви и мадамите от 80 до 71 място:

80. Брук Хоугън

Горката Брук. Родителите й са във война и се замерят с кирливи ризи в медиите, а брат й тъкмо излезе от затвора. А и музикалната й кариера не се развива особено добре. Какво може да направи едно момиче в такава ситуация освен да облече банските и да чака някой да я снима?

79. Фърги

Няма как да обвиним Фърги за идиотските й песни, които просто се запечатват в мозъка и ни подлудяват. Най-вероятно не ги пише тя така или иначе. Сигурно не е и много честно да споменем случая когато тя се опика на сцената, но не се сещаме за друго, така че…

78. Дрю Баримор

Дрю е пълна с изненади. Напоследък тя се целува публично с Елън Пейдж, въпреки че лесбо сцените са толкова остарели…

77. Чарлийз Терон

Южноафриканката също попада в списъка, въпреки че нищо не се случи около нея през тази година. Но пък и не е нужно, самата Чарлийз си е достатъчна.

76. Рейчъл Билсън

Продължаваме да чакаме да обяват, че хубавата брюнетка ще бъде новата Жена-чудо, но това така и не се случва. Билсън обаче тази година се сгоди за актьора Хейдън Кристенсен, който поназнайва някои неща за това какво е да играеш легендарни роли.

75. Синди Крауфорд

След като дните й като модел вече приключиха, Синди сега прекарва повече време по яхти…за разлика от нас…

74. Сандра Бълок

Сандра Бълок е първата от множество chick-flick актриси в този списък. Все пак да не забравяме, че и жените търсят в интернет…

73. Джесика Бийл

ВНИМАНИЕ! Всеки, който търси снимки на Джесика Бийл в интернет, има шанс едно към пет да хване вирус докато го прави. Това я прави най-опасната интернет-мадама! Но ние й прощаваме, нали така?

72. Пенелопе Круз

Докато всички заменяме Пенелопе с по-младата и по-секси нейна сестра, Моника, интернета си остава територия на старшата.

71. Дженифър Лав Хюит

В Дженифър има много необичайни неща, като външността й, средното й име и чара й, но няма нищо необичайно в това, че тя е сред най-търсените мацки в мрежата.

Публикувано на: 28 октомври 2009

В раздел: Подбрано

Етикети: готини мадами, интернет, класация, най-търсените мацки

Fatal error: Call to undefined function show_social_icons() in /home1/kr3t3n/public_html/bezzar/wp-content/themes/news-magazine-theme-640/single.php on line 64