bezzar.net » Подбрано » Нецензуриран зодиак

13
Добави коментар
kromid
kromid

Открито за зодиите.

Вярвате ли в хороскопи? Падате ли си по астрология и зодиаци? Не сте ли се чудили как така в хороскопите винаги пише хубави неща, винаги се набляга на добрите качества на всяка зодия, и тези качества винаги се възхваляват? Не сте ли се замисляли, че не може една зодия да е чак пък толкова перфектна? Лъвовете например винаги са представяни като честни, царствени, достойни. Девите пък са професионалисти, перфекционисти, и организирани. Близанците са креативни, телците борбени, везните умерени, и така нататък. Няма една лоша дума, за която и да е зодия. Това според мен е много далеч от нормалното. Всеки ден контактуваме с различни хора, с различни зодии, но в никой хороскоп не ти казват, че тези хора са задници или ще ти скъсат нервите. Крайно време е да сложим точка на това. Представяме ви един хороскоп, който показва истината за зодиите, такива каквито са, с всичките им лоши страни. Отворете очите си и вижте реалността с нашия Нецензуриран хороскоп.

Водолей – 21 Януари – 19 Февруари

Вие сте изобретателни и находчиви. Лъжете много. Правите едни и същи грешки отново и отново, просто защото сте глупави. Правите се на много знаещи и интелигенти, но всъщност всички ви мислят за пълна шушумига. Стегнете се малко.

Риби – 20 Февруари – 20 Март 

Мислите си че сте много търпеливи и смирени. Всъщност просто сте слаби и нямате собствено мнение. Нямате никакво влияние върху хората и приятелите ви. Въпреки претенциите ви, повечето хора смятат че сте мишок. Нямате никакво самочувствие и общо взето сте от хората, които никой няма да запомни.

Овен – 21 Март – 19 Април

Вие сте енергични и напористи. Смятате повечето хора за тъпаци. Нетърпеливи сте, веднага критикувате, и не можете да сдържате емоциите си. Не правите нищо друго освен да дразните всеки, влязъл в контакт с вас. Вие сте противен.

Телец – 20 Април – 20 Май

Упорити сте и твърдоглави. В повечето случаи просто сте инати. Трудолюбиви и последователни, но това е така просто защото не можете да свършите нищо като хората от първия път. Хората ви мислят за инатлив, твърдоглав, и кон с капаци. Просто сте един задник.

Близнаци – 21 Май – 21 Юни

Мислите си че сте схватливи и хитри. Хората ви харесват и се разбирате с тях, но това е така защото сте уникални двуличници. А може би и защото сте бисексуални. Искате прекалено много за мижавите усилия, които полагате. Смятате че всичко трябва да ви идва наготово. Скъпреници.

Рак – 22 Юни – 23 Юли

Вие сте чувствителни, стеснителни, и предпазливи. С една дума загубеняци. Винаги отлагате нещата и бягате от проблемите. Отстъпването назад ви е втора природа. За това никога няма да постигнете нещо значимо и винаги ще сте поредният нещастник.

Лъв – 24 Юли – 23 Август

Мислите че сте силен, храбър, и мъжествен. Смятате че сте роден за лидер. Повечето хора смятат че сте идиот и самохвалко. Вие сте егоист и нарцис, който не може да търпи никаква критика. Арогантността и високомерието ви са извън всякакви норми. Никой не може да търпи постоянните ви изтъквания и желание за доминация. Толкова сте самобвлюбени, че предпочитате мастурбацията пред секса.

Дева – 24 Август – 22 Септември

Вие сте организирани, интелигентни, и логични. Всъщност имате мания за ред и контрол. Не признавате нищо друго, освен вашето мнение и вашия начин. Скъсвате нервите на хората с постоянните си критики и недоволство. Не може да ви се угоди по никакъв начин. Студени сте и безсърдечни и смятате че винаги сте прави, дори когато грешите.

Везни – 23 Септември – 22 Октомври

Справедливи сте и уравновесени. Големи мислители. Но до там. Стигне ли се до действие и изпълнение, винаги се скатавате. Абсолютни льолоьвци. Нямате никаква връзка с реалността и живеете в някакъв измислен свой свят. Събудете се и слезте на земята.

Скоприон – 23 Октомври – 22 Ноември

Скорпионите са най-гадните копелета. Винаги смятате че сте прави, не приемате чуждо мнение, не можете да изслушвате хората. Постоянно плетете интриги, и не може да ви се вярва за нищо. Може да имате големи успехи, но те се дължат на абсолютната ви липса на морал и етика. Готови сте на всичко за постигане на целта си, нямате никакви скрупули. Вие сте абсолютен кучи син/кучка. Повечето хора ви мразят, а повечето скорпиони биват убити.

Стрелец – 23 Ноември – 20 Декември

Вие сте оптимист и ентусиаст. Разчитате на това че нещата ще се наредят някак си. Просто защото нямате никакви умения и таланти. Имате се за голям гъзар, докато не пуснете полата на мама. Повечето стрелци свършват като алкохолици и наркомани. С две думи за нищо не ставате.

Козирог – 21 Декември – 2о Януари

Вие сте консервативни и премерени. Не обичате да предприемате рискове. Или с други думи сте страхливци. Не блестите с особен интелект или пък някакви заложби. До сега не са регистрирани козирози от изключителна важност за човечеството. Дори с някаква важност. В общи линии сте безполезни.

Публикувано на: 27 октомври 2009

В раздел: Подбрано

Етикети: aquarius, aries, astrology, cancer, capricorn, gemini, leo, libra, pisces, sagitarius, scorpio, taurus, virgo, zodiac, zodiac signs, алена, астрология, близнаци, везни, водолей, дева, зодиак, зодии, козирог, лъв, нумерология, овен, рак, риби, скорпион, стрелец, телец, хороскоп

Fatal error: Call to undefined function show_social_icons() in /home1/kr3t3n/public_html/bezzar/wp-content/themes/news-magazine-theme-640/single.php on line 64