Отблизо с Биляна Барзакова и какво за нея е красотата

1
129
Добави коментар
svetla58
svetla58

Преди няколко дни ви споделихме модни съвети за безупречен мъжки стил, които са дадени от италиански дизайнер Алберто Веделаго, а сега решихме да изненадаме и женската ни аудитория със съвети за красота и здраве, които лично Биляна Барзакова сподели със нас. Тя е стилна, красива, умна. Има собствена марка “Bileya”, която е изцяло с натурални продукти и е създадена с цел да помага на хората. Защо? Прочетете малко – по надолу.

Какво според вас означава думата „красота“?
Думата красота е много обширна. Красива е жената, красиво е това, което ни заобикаля, красотата във взаимоотношения между хората. Красотата е навсякъде.

Какво забелязвате първо в една жена ?
Първото нещо, което забелязвам в една жена и  го определям за красиво е походката, движенията, жестовете, как говори, съчетанието от облеклото, поддръжката на кожата.

Според вас мотото „Красотата ще се спаси света“ играе ли голяма роля в днешно време?
Не,но определено по някакъв начин красотата е важна в живота на всеки човек, защото тя е мотивация за вътрешен мир. Аз смятам, че истинската красота е вътре в нас.

 

Според вас коя ваша красота преобладава вътрешната или външната?
За вътрешната ми красота могат да говорят другите около мен, а за външната като всяка една суетна жена залагам на красотата.Малко или много е приятно когато срещу теб стои един добре изглеждащ човек.

Според вас красотата има ли възраст?
За мен красотата няма възраст всичко е въпрос на грижа , когато човек полага достатъчно грижи за себе си и то правилна грижа, защото красотата се съхранява възможно най – дълго и се запазва.  Нека се върнем и на вътрешната красота, аз мисля, че всяка интелигентна жена първоначално започва да се грижи за себе си отвътре и после започва отвън, защото ако е обратно някак не върви отвън да си красив, а отвътре да няма нищо.

Как и кога се сътвори идеята за вашата марка „Bileya“ ?

Бях много дълги години спортистка и заради травмите, които имах се интересувах много, с кои продукти болката минава и по какъв начин действат. Поради тази причина се роди идеята да създавам продуктите, тъй като имах проблеми с тазобедрената става , а за да се премахнат проблемите, които се получават  с времето  трябва да се приема колаген и хиалурон. Близо една година  правих проучвания кой колаген е най – качествен и кой е идентичен с човешкия. Първоначално смятах , че японският е най – добър, но след още проучвания се оказа, че поляците са водещия производител. След като разбрах, че в Полша са най – добрите, започнах да търся компании и така намерих тази с която работим в момента „Colyfine”.  Тази компания ме спечели с това, че е единствената в света, която извлича колагена от кожата на риба, чрез студена екстракция. Извличайки по този начин колагена от кожата на рибата, свойствата му се  се запазват на 100 процента.
Това е различното в нашите продукти , че колагена се запазва и свойствата му са в пълна сила.

Докато осъществите тази мечта лишавахте ли себе си от нещо, което обичате?
Когато имам конкретна цел аз влагам себе си на 100 процента, поради тази причина аз не съм лишавала себе си по никакъв начин. Може би много пъти ми се е случвало да мисля за хората около мен. Защото, когато налагаш един продукт той не се познава от аудиторията и нещата се случват доста по – трудно. В крайна сметка за мен са важни хората около мен да бъдат съпричастни към хубавите и лошите моменти. Искам хората да вярват в мен и продуктите ми.

Имате ли планове за други продукти, които да създавате?
В момента работя по въпроса, но нека остане тайна за сега. Само м

ога да кажа, че ще е в сферата на модата.

Вие като производител на марката ползвате ли продуктите редовно?

Аз като производител ползвах колагена в чистата му форма като суровина. Приемах го близо една година докато разработвах формулата за продуктите.Приемала съм го  и имам лични наблюдения върху продукта. Аз го пия постоянно.

 Смятате ли, че една жена на зряла възраст като започне да приема продуктите ви , ще се почувства по уверена по – красива?

Ами мой личен съвет да не чакат някакво време, за да започнат да се поддържат . Всяка една трябва да започне да се грижи за себе си от по – ранна възраст, тъй като ние самите спираме да произвеждаме колаген на 25 години. Ако не се поддържаме от млада възраст идват леките бръчки, изтъняването на кожата и прочие. Няма как на зряла възраст те първа започнеш да приемаш даден продукт и да се получи ефекта WOW, ако преди това не си се грижил за себе си.

Вие като бивша спортистка какво мислите за спорта по какъв начин ни помага?
За мен лично спорта е начин на живот, не мога да живея без спорт . Дори. когато има дълъг период, в които не съм спортувала веднага усещам промяната в кожата си, в цвета на лицето, в тонуса си . За мен спорта е задължителен в живота на човек и за здравето, и за красотата.

Ако изведнъж спрем да спортуваме независимо каква е причината какво трябва да направим?
Хранителната добавка е един изключителен начин да запазим здравето ни след прекратяване на тренировките. Причината за това е ,че колкото и храна да изядем за един ден ние не можем да си набавим достатъчното количество витамини.
Вашия продукт с витамин С помага ли за имунната система ?

Витамин С-то на “Bileya’ е така създаден, че всички съставки са натурални и поддържат имунната система през месеците, в които има най – много вируси.

Какви съвети бихте дали на жените, които все още не са открили начините, за да са по – красиви и по – уверени?

Първото най – важно нещо за жената  е да се наспива, защото сънят е много важен. Всеки трябва да спи около 10 часа, за да си отпочине и да се чувства добре. Жената, за да бъде уверена трябва да се грижи за себе си по начини, които смятат, че ще я удовлетворят вътрешно. Колкото и да ангажирана тя трябва да наложи грижата за себе си като нещо задължително и в последствие то става навик. А след навикът следва и удоволствието като свикнем да полагаме грижа за себе си ние не можем вече без нея.

Тагове
Bileya, Биляна Барзакова, естествена кожа, естествената красота, естествени продукти, здраве, интересно, красота, натурални продукти, продукти за здраве, продукти за красота, продукти за подмадяване, продукти с колаген, спорт, стил, съвети за красота, тяло