5 неща, които никога не влизат в гардероба на жена с добър вкус

1
138
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Направихме селекция от 5 неща, които една стилна и елегантна жена никога няма да носи. Списъкът включваше: скъсани дънки, елеци или жилетки от лисица, комбинация, рокля с пайети и прозрачна блуза. Като най-малко едно такова нещо в гардероба си, никога няма да получите заглавието на иконата на стила.

 Прозрачна блуза

Нищо не разваля образа на елегантна жена като прозрачната блуза. Да, в тенденциите има материали, които откровено показват очарованието на женското тяло. Вечерната рокля от прозрачен шифон на копринена подплата е най-изтънчената и аристократична екипировка за всяко празнично събитие. Но с  прозрачната блуза всичко е много по-сложно, защото за него трябва внимателно да изберете бельо, а не всеки е добър в това. А за жените  с големи гърди, прозрачните дрехи обикновено са противопоказни, тъй като всички сгъвания и пищни форми ще се виждат. Алтернативата е блуза, изработена от деликатна и лека, но непрозрачна коприна.

Жилетки от лисица

Една жена в лисича жилетка, зашита от остатъците от козина, прилича на голяма рошава гъсеница Но как са тези неща са модерни? Очевидно, такива дрехи са предназначени за момичета, които нямат средства за пълноправен кожух. Но тази дреха не дава никаква полза: тя не се затопля в студа, а когато е гореща навън, изобщо не се използва.

Разкъсани дънки

Никой не знае защо в съзнанието на съвременните жени скъсаните панталони са свързани с добър вкус. Въпреки това те остават популярни в продължение на много години подред, а повечето марки предлагат различни стилове здрави дънки. Модата за скъсани панталони е създадена в среда на хипита и изпълнители на рок музика, които нямат изискан вкус.

Рокля с пайети

Роклята, изцяло покрита с искрящи искри, ще изглежда страхотно само на слабо момиче, което се е подготвило за забавно парти. В други случаи, рокля с пайети припомня празника на Нова година и се свързва с фойерверки, дъжд и коледни топки.

Къса нощна рокля

Комбинацията от рокли е тенденцията на пролетно-летния сезон. Дизайнерите са толкова ентусиазирани от развитието на нови колекции в стила на бельото, че сега тези облекла са станали универсално облекло. Тази рокля се отличава с наличието на тънка презрамка поради което раменете, деколтето и горната част на гърба остават отворени. Въпреки това, мини-рокля наистина прилича на вечерна, но все пак  няма да се чувстват уверени на вечерното събитие или през деня. Алтернатива би могла да бъде модната рокля с дължина на пода – подобен модел, носен от легендарната принцеса Даяна.

Тагове
5 неща, бъди модерна, жилетка от лисица, които да не носим, които не трябва да носим, модерна жена, немодно, неща, Принцеса Даяна, прозрачна блуза, рокля с пайети, скъсани дънки, стилна жена