BILLA откри 52-рия си магазин в София :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
179
Добави коментар

BILLA България отвори нов супермаркет на централна локация в София. Търговската верига вече разполага със 128 обекта, 52 от които са в столицата.

Новият магазин се намира на бул. „Княз Александър Дондуков Корсаков“ № 11, в близост до метростанция „Сердика“.

„Новият магазин на BILLA е една чудесна придобивка за живеещите и работещите в района. Комуникативната локация и близостта до метро и други видове градски транспорт правят супермаркета още по-удобен за ежедневно пазаруване. В момента имаме 128 обекта в страната, като 52 от тях се намират в София. BILLA ще продължи да открива нови магазини в България със същото темпо и занапред. Ще концентрираме усилията си както върху органична експанзия, така и върху възможно придобиване на други обекти. Фактът, че клиентите имат доверие в BILLA и в нашите продукти и услуги, ни стимулира още повече да инвестираме в разрастването на мрежата ни от магазини и в модернизирането на по-старите ни супермаркети в България“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Супермаркетът се простира на 599 кв. м. търговска площ, а в него ще работят 22-ма служители.

Новооткритият обект в центъра на София, както и останалите от веригата, следва високи стандарти за енергийна ефективност.