Спечелете ваучери за обзавеждане, детски лагер или стоки от BIKE CENTER

1
150
Добави коментар

Нарисувай картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi и я качи на специалната ни online платформа – www.nimm2-promo.bg. Имаш шанс да спечелиш една от страхотните ни награди. Разрешаваме ти да използваш, каквито си пожелаеш пособия и материали – боички, флумастери, пластилин, апликация и др.

Участници в Конкурса могат да бъдат само деца/юноши на възраст до 14 години (включително), с постоянен адрес в Република България, представлявани от свой родител или настойник.

Всички лица, нарисували картина на тема “Усмихнато лято” с участието на един или повече герои на Smilegummi, регистрирали се и качили снимка на картината чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – https://nimm2-promo.bg в рамките на Конкурса, могат да участват в тегленията на месечните награди за участие, месечните награди на журито и големите награди на публиката. Преди всяко качване на картина с цел участие, участникът следва да попълни информация на промоционалния сайт https://nimm2-promo.bg по указания на сайта начин с име, фамилия и имейл адрес, който ще бъде ползван като уникален идентификатор.